Nr.21. Ligita. Mana vīra vēlmes ir arī manējās.

Nr.21. Ligita. Mana vīra vēlmes ir arī manējās.

07. Feb 2014, 23:23 annijalise annijalise

/attēlā mans vīrs ar meitām pie Daugavas 19.01.2014. /

Šīs nedēļas uzdevums man ļoti patika, jo tas bija tāds jauks turpinājums jau nesen iesāktajam darbiņam.

Šī nedēļa vispār bija tāda trauksmaina, bet ne grūta, tā paskrēja vēja spārniem, bet, lai vai kā es vienalga ikdienā piedomāju BET VAI TAS, KAS NOTIEK PATREIZ IR MANU VĒLMJU PIEPILDĪJUMS, VAI NĒ? Un mana atbilde ir JĀ!!!

Man ar vīru ir jau zināms attiecību posms aiz muguras, tagad mums aug divas meitas, nu zināmas lietas ir paveiktas dzīvē, un arī tas „saucamais pus puds sāls ir apēst”, un viens otra vajadzības un vēlmes mēs zinām.

Manu vēlmju piramīda būtībā izskatās praktiski, tāpat kā viņa, nu protams medībās jau nu es neeju, bet toties ar rokdarbiem es labprāt nodarbojos.

Tā ka viss cits piramīdā praktiski ir nemainīgs, jo savu apņemšanos, kuru izveidoju pagājušajā uzdevumā es tiešām veicu ar prieku, jo tas balstās uz manām vēlmēm un vajadzībām JO MAN VAJAG, LAI MĀJĀS IR MIERS.

Man nav lielāka prieka un vēlmju piepildījuma, ja es savu vīru redzu ar abām meitām, vai arī, ja viņš man braucienā uz pilsētu kafiju ir paņēmis līdzi termokrūzē, vai iepirkumu grozā ieslidina šokolādi, un tā daudz, daudz sīkumu ikdienā mani satiek, kaut es par to neesmu prasījusi skaļi, nu tās vienkārši VISI ŠIE SĪKUMIŅI DZĪVO SAVU DZĪVI UN IZDAIĻO MANU IKDIENU.

Galu galā, vienkārša parunāšanās ir visu labo attiecību atslēga, un ja vien tas būs manos spēkos es to atslēgu centīšos nenozaudēt, kaut ir dikti lietainas dienas mūsu attiecībās, vai šķiet ka abas rokas ir kreisās, tad nu mēs abi apsēžamies un runājamies un runājamies.

Šoreiz nobeigšu diezgan neformāli, jeb ja ir vēlme izlasīt manas vēlmes, tad izlasiet manu iepriekšējo rakstu šajā burvīgajā konkursā iesniegto.

Esiet laimīgas, ar cieņu Ligita un Ainis.

Labākā sieva 2014: trešais uzdevums

20140120080729-41857.jpg