Nr.11: Bez mīlestības nedzīvojiet. Otrā daļa.

Nr.11: Bez mīlestības nedzīvojiet. Otrā daļa.

31. Jan 2013, 13:42 annijalise annijalise

 Jauno uzdevumu lasot, manī joņoja dažādas domas, bet tad sapratu- tā kā mēs dzīvojam ar šādu moto- ''Bez mīlestības nedzīvojiet,/Bez mīlestības viss ir mazs!'' tad nu to garlaicības, ikdienas rūpju un rutīnas brīžu mums diez ko daudz nav un būtībā praktiski nav.

1. Pirmais un smagākais un garlaicīgākais, grūtsirdīgākais,mums kā pārim bija laiks, kad biju studijās ārzemēs, bet mēs tam tikām pāri veiksmīgi- sarakstoties, domājot viens par otru, sazvanoties, atceros ka no topšā vīra saņēmu magnetafona kaseti ar viņa balss ierakstu, nu tas man bija dzinulis un ikdienas iekrāsotājs.Un to laiku mēs ar vīru ļoti labi atceramies.

Mēs galvenokārt visas lietas ar vīru ikdienas problēmu atrisināšanai  izrunājam kopā- kā risināt naudiņas lietas, transporta, mājokļa lietas, un mums nav stikti noteikts- nu tas ir tikai vīra vai tikai sievas lauciņš, jo ja laivu airē tikai vienu airi, tālu nevar tikt.

2. 10 veidi kā mēs iekrāsojam savu ikdienu, cīnamies ar rutīnu,garlaicību, stiprinām savas attiecības.

Mēs abi uzskatām ka katram ir jābūt savam vaļaspriekam, un vēl jaukāk ir, ja ar tiem var nodarboties visa ģimene kopā.

kaut tagad ir ziema, mums visus silda atmiņas par notikumiem vasarā, jeb tēma medības.

Mūsu ģimenē tas nav nekas nepatīkams, jo mans vīrs ir ļoti burvīgā mednieku kolektīvā '' Švēriņi'', tajā kolektīvā ir labas tradīcijas, kurās piedalās visa ģimene.

20130131125025-47014.jpg

Tad nu kādā jaukā dienā, kad saimniecībā šķiet ka darbi nekad nebeigsies, mēs sagatavojam cienastu un dodamies uz mednieku māju, kurā notiek sacensības, vīrs piedalās tajās, es ar meitiņām tikmēr zvilnu saulītē, sarunājos ar paziņām, kā saka uzlādējam batrejas ikdienai.

Vēl mums ir jauki vaļasprieki- makšķerēšana, vēžošana, ogošana.

Un tā nu mums tas nav tā kā tikai lai piepildītu ledusskapja saturu, bet arī lai ģimene kopā pavadītu laiku.

Vismaz vienu reizi vasarā makšķerēt dodamies uz kādu diennakti, ar nakšņošanu teltīs ar ugunskuru, un tad nu ir laiks ne tikai vaļaspriekam, bet arī burvīgai laika pavadīšanai kopā.

Vēžošana gan, nereti ienāk prātā pēkšņi, kad dienas darbi šķiet jau mūs nobeigs nost, bet mēs kaut kā saņemamies, mašīnā ieliekam vajadzīgās lietas, un jautrība var sākties.

Un jaukākais, ir tad ja dienas kopvērtējumu apskatot rezultāts ir šāds un arī tagad atverot saldētavu mazu drusku no vasaras var baudīt arī vēderpriekos.

20130131130651-83697.jpg

  Mūsu pārim svarīga lieta ikdienā ir arī kvalitatīva gultas dzīve.Mēs abi to izkopjam kopā, un gandarījums ir tikai dubults.

Tad savas ikdienas iekrāsošanai mēs neaizmirstam sarunas vakaros, filmas noskatīšanos kopā.

Starp visiem ikdienas darbiem mēs cenšamies neaizmirst arī par savu vecāku apciemojumu, mums abiem ir mammas, kurām bieži iznāk piezvanīt, bet apciemot tā retāk, tad nu tās reizes mums izvēršas par svētku reizi.

20130131132159-70735.jpg

  Pirts prieku baudīšana mums ir ne tikai tīrības jautājums, bet gan arī, lai cīnītos ar garlaicību, jo pirtī, nedrīkst rāties, strīdēties, un no tās apmeklējuma rodas enerģija ikdienai un tikai labas emocijas.

Vīra vaļasprieka galdniecības darbu veikšana sniedz viņam tikai un tikai labas emocijas, gandarījumu, un padarītā darba augļi atvieglo, un iekrāso ikdienu.

3. atverot šo saiti ir apskatāms mūsu fotoblogs, par ikdienas iekrāsošanu

http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/nr-11-bez-milestibas-nedzivojiet-129141/

Labākā sieva: trešajā nedēļā meklēsim veidus,

kā atbrīvoties no ikdienas problēmām attiecībās

 

20130117184701-65317.jpg