Nr.11. Ar mīlestības pinekļiem....

Nr.11. Ar mīlestības pinekļiem....

19. Jan 2013, 23:12 annijalise annijalise

Šis nosaukums 1.uzdevuma sākumā, nav gruži nejauši radies, jo tie taču ir vārdi no diezgan vecas dziesmas http://www.youtube.com/watch?v=XTg6nU1OeaQ

Mums tos veltīja viena radiniece kāzu dienā, bet pirms kāzu dienas, kuras foto ir redzams kā titulbilde, bija daudzi un dažādi notikumi.

1.Solis.

Jūtas diezgan kvēlas man pret tagadējo vīru pirmās un spilgtākās bija pēc tās nedēļas nogales, kad biju ar viņu pirmo reizi satikusies.

Ak, studiju laiks, un vasaras sesija bija klāt, jāmācās eksāmeniem, brrr.. domas dažādas pa galvu giezās, un nejau uz to studiju pusi.

Laiks bija citādāks, ne nu katram bija telefons, kur nu vēl internets laukos, jo vieta kur uzaudzis mans vīrs tik tiešām bija lauki.

Tad nu kopmītnēs man kļuva mīļš Lattelekom telefonautomāts, un arī Latvijas pasta pakalpojumi bija cieņā.Mēs izdzīvojām īstu vēstuļu laiku, un skaistas bija tās.

Protams sesijai pienāca gals, tā tika veiksmīgi nokārtota un varēju tikties klātienē ar savu vēl neesošo vīru.

Tad bija laiks, kad mēs viens no otra atradāmies ļoti tālu, jo agrā pavasarī biju pieteikusies studijām ārzemēs, un stipendiju ieguvu uz gadu, kaut attiecības bija stipras es aizbraucu, nebija viegli piedzīvot brīdi kad mani pavadīja uz autobusu, bet doma bija viena- ja būs īstais sagaidīs.

Mūsu atšķirtības laiks nebija tik garš, jo meitiņa pieteicās, tad nu Ziemassvētkus mēs jau sagaidījām kopā Latvijā.

Kaut tagad ar vīru esam kopā jau diezgan sen, mūsu mīlestība nav samazinājusies, vai apdzisusi, mēs ik dienas viens otru iemīlam ar vien no jauna.

2.Solis.

Mīlestības talismani šeit apskatāmies ir divi, un tā ir filcēta sirds, kuru es gatavoju kad biju tālu prom no vīra, domāju par viņu stipri un stipri.

Otrs talismans šeit apskatāmais ir niedru puzurs, mēs to ģimene gatavojām kopā ap Ziemassvētku laiku, jo tas arī simbolizē nosvērtību, lietu kārtību un arī mūžīgu kustību.

Istabas dekori līdzīgi puzuriem mums tika izmantoti arī istabas rotāšanai kāzu dienā, tā kā kāzu gadadiena tuvojas, tad nu tādus kādi tie bija pirms 10.gadiem taps atkal.

Mums ir ļoti nozīmīgi arī mūsu laulības gredzeni, tie ir ļoti vienkārši sudraba gredzeni, bet tos mēs uzlikām viens otram pirkstā ar solījumu, ka paši sev jau tos neņemsim nost.

Un tad vēl mums ikdienā ļoti patīk atrast sirsniņas, akmeņos, augos un daudz kur citur.

3.Solis.

Mīlestības vēstuli, centos rakstīt kā meitene, kura sapņo, kā gan būs, un šo vēstuli vīrs saņems Kāzu gadadienas rītā, taps arī vēstule no sievietes, kura ir šodien, kura vēl joprojām nereti sapņo, BET IR VISLAIMĪGĀKĀ KA BLAKUS IR TĀDS CILVĒKS KĀ MANS VĪRS.

Labākā sieva 2013: pirmais uzdevums

20130117184701-65317.jpg