Nost ar liekajiem kilogramiem! Pasniedzam balvu no Nutriless!

Nost ar liekajiem kilogramiem! Pasniedzam balvu no Nutriless!

20. Feb 2017, 10:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums katrai gads iesākas ar pārdomām par to, ko savā dzīvē mainīt, ko uzlabot. Dažkārt domājam par pārmaiņām savā dzīvē, savā darba vietā un arī par pārmaiņām, attiecībā uz savu ķermeni. Nevienam nav noslēpums, ka daudz sieviešu pasaulē izmēģina dažādas metodes lieko kilogramu zaudēšanai. Kāda pievēršas aktīvām sportam, vēl kāda uzturā ievieš korekcijas un vairāk dzer ūdeni. Kāda cita izmēģina un ir apmierināta ar populārām diētām, kas iedarbojas ilglaicīgāk, pateicoties rūpīgai sekošanai līdzi savam uzturam. Vēl kāda uzturā iekļauj īpašus uztura bagātinātājus, kas palīdz organismam saņemt nepieciešamās uzturvielas, minerālvielas un vitamīnus, pie viena atrisinot arī tauku sašķelšanas problēmu.

Paldies visām, kas piedalījās KONKURSĀ ŠEIT>>

Balva

20170206122353-73841.jpg

Nutriless uztura sistēma 100EUR vērtībā.

Nutriless uztura sistēma svara samazināšanai, svara uzturēšanai un kontrolei, izmantojot diētiskus mazkaloriju produktus, kas organismu nodrošina ar visām nepieciešamām uzturvielām. Diētu izstrādāja norvēģu ārsts - kardiologs Lars Hoije, kurš vēlējās saviem pacientiem piedāvāt iespēju palīdzēt atbrīvoties no liekā svara. Nutriless produkti satur daudz šķiedrvielu un olbaltumvielu, kā arī neaizstājamās taukskābes un bagātīgu vitamīnu un minerālvielu klāstu. To efektivitāte pierādīta 22 dažādos pētījumos, no kuriem daudzi notikuši Ziemeļvalstu vadošajās universitāšu klīnikās.

Latvijas iedzīvotāji Nutriless var iegādāties www.internetaptieka.lv, Stockmann lielveikalā, Sirds aptiekās, Saules aptiekās un lielākajās Apotheka aptiekās. Aktuālāko informāciju par Nutriless produktiem- kur nopērkami, kādas jaunas cenu akcijas un piedāvājumi, ik dienu var atrast www.facebook.com/Nutriless Latvija lapā vai arī www.nutriless.lv, kā arī rakstot uz e-pastu info@nutriless.lv.

UZMANĪBU! Diētu neiesaka lietot grutniecēm un māmiņām, kas baro bērniņu ar krūti.

Balvas ieguvēja izlozēta, un tā ir Ilona Kunstberga!

20170220103159-72782.jpg

APSVEICAM!

Balva tevi gaidīs Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 20.martam!

Māmiņu Klubs

www.nutriless.lv

20170203150214-81845.jpg