Nopietni aizdomājos par plastiskā ķirurga apmeklējumu pēc krūts ēdināšanas procesa beigām

Nopietni aizdomājos par plastiskā ķirurga apmeklējumu pēc krūts ēdināšanas procesa beigām

16. Oct 2014, 07:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās māmiās! Pats sarežģītākais sievietes organisma darbs ir bērniņa iznēsāšana un viņa ēdināšana ar krūti, neskatoties uz to, ka tas ir pats dabiskākais process.

Lai arī kā mēs censtos, pēc šādas slodzes un straujām ķermeņa svara svārstībām, piena pieplūdumiem un "aizplūdumiem", krūtis zaudē savu elastīgumu.

Manā gadījumā pēc divu bērnu iznēsāšanas situācija nemaz nepriecē, un kad ar meitiņu beigsim krūts ēdināšanas procesu, es nopietni apsveru iespēju apmeklēt plastisko ķirurgu.

Bet pagaidām kaut kā jāuztur tas, kas ir, precīzāk - ar speciāla krēma palīdzību baroju krūtis un veicu pati masāžu. Un te, kā reiz man deva iespēju izmēģināt Maria Bust it Up krēmu, kas aktīvi baro un savelk krūšu ādu.  Starp citu, Veselības centra 4 dermatoloģe Līga Jaceviča ir veikusi veselu pētījumu saistībā ar jaunā krēma īpašībām. Par pētījuma secinājumiem vairāk var uzzināt šeit.

Es, savukārt, veicu savu testēšanu. Pirmkārt, ļoti skaists iepakojums, patīkama, neuzbāzīga smarža. Es esmu ļoti uzņēmīga pret aromātiem, jo joprojām esmu barojoša mamma.

Krēma konsistence ir samērā bieza, kā reiz manai ādai, kas bieži ir sausa. Tai pat laikā krēms ļoti labi uzsūcas. Tas ir ļoti svarīgi, jo jaunajai māmiņai nav laika tam, lai pusstundu ņemtos ap vannas procedūrām. Viss ir skriešus, skriešus un pie bērniem.

Pēc krēma uzziešanas āda kļūst maiga, patīkama, dekoltē zona pat tā kā mazliet saplūst.

Grūti ir runāt par efektu īslaicīgā krēma lietošanas perioda dēļ, bet esmu pārliecināta, ka rūpes par dekoltē zonu būtu obligātas katrai māmiņai, jo tā ir problēmzona, kas pēc krūts ēdināšanas procesa beigām vairs neizskatās diez cik estētiski.

Manā gadījumā papildus aprūpe ir nepieciešama, jo pamatā ēdinu naktī, no rīta krūtis ir nolaidušās, un ap vakaru tās ir jau par diviem izmēriem lielākas. Tādu apjoma pārmaiņu rezultātā ļoti cieš dekoltē zonas āda.

Tāpēc novērtēju Maria Bust it Up krēmu kā labu līdzekli mitrināšanai, ādas barošanai un arī dekoltē zonas atbalstam grūtniecības laikā, krūts ēdināšanas laikā, kā arī pēc tam, kad māmiņa vairs nebaro mazuli ar krūti.

Sabīne