Nogurusi mamma - sieva

Nogurusi mamma - sieva

09. May 2018, 11:07 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Laba diena visām foršajām mammām/sievām :)

Sen neesmu neko rakstījusi...

Bet vēlētos noskadrot citu mammu/sievu domas par to, vai vīriem/tēviem būtu vairāk jāiesaistās ikdienas mājas solī vai uzskatat, ka tie, kā tos jau define kopš senseniem laikiem - ir SIEVIEŠU DARBI!

Neuzskatu, ka sievietes domātas tam, lai apprecoties par visu atbildētu vienas - vīriem, bērniem, māju (uzkopšana, trauki, drēbju kalni, ēst gatavošana, utt). Un bez tam, arī mammas/sievas strādā (tās kas nav dekrētā, bet tas, manuprāt, nav izņēmums) jebkurā gadījumā dara visu iepriekšminēto. STĀJOS PRETĪ ŠIM UZSKATAM...jo dzīvojam jau citā laikmetā!

Ko domājat Jūs?

lauvinja lauvinja 14. May 2018, 08:32 mamma88

Sievietei ir tāda tendence - uzsākoties kopdzīvei, darīt it visus mājas soļus, bet pēc tam čīkst, ka vīrietis neko nedara un nepalīdz....

mamma88 mamma88 10. May 2018, 17:08

Es vispār esmu ievērojusi tādu tendenci, ka sievietes strādā daudz par daudz. Kamēr vīrietis aprobežojas ar darba laiku nereti līdz 17:00... Tie darbi jau nekur nezūd, sievietei atnākot no darba mājās. Atnāc mājās un viss tas pats jādara, ja vēl pa nakti bērnam ir slikts miegs, tad sanāk tāda nepārtraukta darbošanās. Tapēc es esmu tikai par dzimumu līdztiesību un arī tēvu iesaisti bērnu audzināšanā!

lauvinja lauvinja 09. May 2018, 15:38

Divi pieauguši cilvēki veido attiecības tieši tā, kā paši vēlas, tas attiecas uz pienākumu sadali ģimenē un ikdienā. Svarīgi, lai pienākumu sadale tika izveidota laikus, kopdzīvi uzsākot, jo pēc tam pārkārtot kaut ko ir daudz grūtāk.

Brīve Brīve 09. May 2018, 14:36

Katrā ģimenē savs modelis, tāpēc divi pieauguši cilvēki pielāgojas, vienojas, izrunā kā viņiem labāk. Es, piemēram, daudz vairāk novērtēju, ka vīrs velta laiku bērniem vai uztaisa ēst, nevis sūc māju.