No15 Sintija: Draudzība ir stiprāka par visu!

No15 Sintija: Draudzība ir stiprāka par visu!

26. Jan 2014, 00:34 Supersausins Supersausins

20140126002635-47312.jpgPirmais uzdevums man lika palaust galvu un izprast ,kas notiek mums apkārt.Vai tiešām par mums ,kāds rūpējas?

Tākā mana ikdiena ir šajā brīdī mazliet brīvāka nekā parasi ,esmu sapratusi ,ka nau nemaz tik slikti viss, kā man likās.

Katram ir savi niķi un stiķi ,bet vienmēr to nepamanīsim.Citreiz šķiet ,ka esmu viena un nevienam neintresē kā es jūtos.Būt mammai nau vieglākais darbs pasaulē ,bet toties atalgotākais gan.

Bet ziniet par mums vienmēr rūpejas tie ,kas mūs mīl.

 Rūpes..Mēs piedzimstam ,lai tālākajās gaitās rūpētos par mums apkārtējiem un mūs radītājiem.Gan lielam,gan mazam cilvēciņam ir lietas par ,kurām jārūpējas ikdienu.

Ikdienā mēs rūpējamies gan ar sevi ,gan par apkārtējiem.

 Citreiz mēs pat nepamanām ,kā mūsu mīļie pret mums izturas un ,kādas rūpes ir ap mums.

 Esmu novērojusi ,ka mans dārgais man ļauj reizēm pagulēt ilgāk,kad dēls nau naktī to ļāvis,vai sakārto kādu mājas daļu ,kamer es izbaudu ,kādu pastaigu kopā ar draudzenēm un dēliņu.

Bet tajā brīdī mums nešķiet tas kaut ,kas īpašs.Tikai tad ,kad sāc par to domāt saproti ,ka ikdienu ik mīļu brīdi tās no pretējā cilvēka ir rūpes par mums.

 Patiesībā lai par ,kadu parūpētos nevajaga daudz,vajaga tikai mīlēt apkārtējos un palīdzēt tad ,kad tas ir vajadzīgs bez jautāšanas.

 Rosīb,kas valda ap mums katru dienu un reizēm pat nemanām neko.

 Ūdens vai kafijas krūze ko ar smaidu mums pasniedz kāds kas mūs grib iepriecināt.

 Pieskārieni,glāsti,skūpsti neprasot tos bet saņemt tāpat vien.

 Es to izdarīšu,atpūties!Es jums palīdzēšu! Es jūs palaidīšu!

 Slikti, ja neviena nav, kam par tevi parūpēties. Bet vēl

sliktāk, ja tev pašam nav neviena par ko rūpēties.20140126002520-79452.jpg

Tāpēc esmu ļoti pateicīga ,ka man ir iespēja rūpēties pr saviem mīļajiem,sagādāt viņiem pozitīvas atmiņas,daudz smaidu brīžus,daudz pozitīvas sarunas pie kafijas tases.20140126002456-56994.jpg

 

 Otrais uzdevums lika man padomāt vai reizēm es neprasu pa daudz.

Lai gan pēc dabas es labāk vairākas reizes apdomāju vai man to vajaga un tad jautāju.

Aceros ,kad iepazinos ar savu puisi es ļoti kautrējos.

,ko palūgt.Ieejot veikalā vienmēr jautāja vai es, kautko vēlos vienmēr paraustiju plecus un pasmaidiju.Šķita ,ka nau pieklājīgi kautko jautā citam ,bet labāk pašai samaksāt par savu pirkumu. Arī man nepatika jautāt vecākiem lai iedod naudu ,bet labāk patika to nopelnīt pasai.

lai gan tagad ir savādāk.Draugam man ir viegli palūgt šo to.

Šīs nedēļas ietvaros sarakstiju uz lapinas savas vēlmes ,ko varētu palūgt bet neviena no vēlmēm netika palūkta.Kāpēc?

Jo sajā nedēļā nebija paredzams, kas notiks.

1.Tākā ikdienā esmu darbā, vai kopā mazo vēlējos mazliet atpūsties no visa.Palūdzu vai varu doties mazliet trešdienas vakarā iziet tautā ar draudzenēm pasvinēt mūsu draudzības jubileju kurai sogad jau ir 5 gadi.(Un par brinumu teica, lai droši dodos..)20140126002400-68864.jpg

Ceturtdien devos uz darba pārunām draugam mīļi izteicos ka būtu forsi ja kādreiz ja arī mani sagaidītu ar vakariņām mājās.(Un tā arī notika,bija uztaisītas gardas vakariņas mums visiem.)

Ejot gulēt noskūpstiju un teicu ,ka šim visam vakaram pietrūkst tikai mīļš apskāviens.

Bet piebildu, ka vēlētos lai biežāk mani šādi pārsteidz.

Piektdienas vakarā ieradās mājās no veikala ar sarkanvīnu un gardu šokolàdi ar riekstiem..Mmm šādi mani lutina un censas būt mīļāks.20140126002329-85795.jpg

Patiesībā šī nedēļa man lika saprast ka par manīm cenšas visu laiku kāds rūpēties tāpat kā es.

Arī pāris nedēļas atpakaļ ,kad uz kājas ieguvu sev ģipsi ,visi bija pret mani ļoti mīļi un izpalīdzēja ,kā vien varēja. Un par to jāsaka LIELS PALDIES.!

20140126002216-31154.jpgMani mazie "zelta" paņēmieniem, kā atbrīvot sevi pašu no negatīvajām emocijām ir lielākoties ,kā visiem kopā. 

1.Ūdens-pec garas dienas darbiņā ieslīdēt siltā vannā ar svecītēm uz palodzes un izlietnes un mierīgu mūziku fonā.(To var atļauties piektdienas vakaros).

2. Pastaiga-Mierīga pastaiga gar jūru vai mežu ,kad ārā ir patīkams silts laiks vai pastaiga ar savu labako draugu suņuku.Vismaz viens ar ,ko parunāties un neuzdod liekus jautājumus

3.Saldumiņš-es neēsmu liela kārumniece ,bet dažriez sagribas ,ko garšīgu tad man viss labāk patīk viegla jogutra kūka vai burkānu kūcina ar putukrējumu.

4.Komēdija-reizēm, pēc darba ja mājās viss ir kārtībā man patīk paņemt planšetu un paskatīt ,kādu jautru komēdiju vai seriālu.(Man šajā brīdī topā "Tētuka meitiņas).

5.Mīļums-to mums katrai patīk saņemt no saviem vīriņiem/draugiem.Maigi pieskārieni,skūpsti,glāsti un mīļi vārdi ko saņemt ik dienu.

6.Seks-šis ir vissl abākais veids ,kā būt kopā ar savu partneri un izbaudīt mieru un baudu kopā.

7.Grāmata-mani nomierina laba grāmata,kas aizrauj un neliek domāt par notiekošo uz brīdi bet izbaudīt cites dzīves sižetu.

8.Saruna-Mamma man ir viss tuvākā un kad man ir skumji vai vēlos atbrīvoties no negatīvajām emocijām ,tad mamma būs tā ,kas dos man padomu

9.Ballīte-kārtīga mūzika un dejas visas nakts garumā ar saviem mīļajiem un tuvajiem draugiem.20140126002054-71639.jpg

 

Nu lūk šī nedēļa man lika apdomāt visu,ieraudzīt notiekošo ar savādākām acī,saprast ,ka nau tik slikti kā škiet.

Iepazīt sevi dziļāk un ļauties brīvībai.Nebaidīties bet vienkārši paprasīt to ko tiešām vēlies un saprast ka nevienmēr var visu iegūt.

Veiksmi tālākajās nedēļas labākās sievas un draudzenes.

Sintija-Supersausins!

Labākā sieva 2014: pirmais uzdevums

20140120080729-41857.jpg

annijalise annijalise 26. Jan 2014, 16:31

🌷🌷🌷