No aristokrātiskā baltā līdz noslēpumainam melnam

No aristokrātiskā baltā līdz noslēpumainam melnam

26. Aug 2013, 12:18 nosiguldas nosiguldas

Interjeru savā mājā mēs izvēlamies pēc savām iekšējām izjūtām. Kad vēl mācījos es zināju, ka man noteikti būs savs dzīvoklis, tur būs akvārijs un daudz dažādu augu. Par krāsām tajā brīdī nedomāju, jo tā kā mans pirmais dzīvoklis bija padomju laikā, tad krāsu izvēle nebija tik daudzveidīga kā tagad, bet tas man neliedza, aizskarus apgriezt un no atgriezumiem sašūt spilvendrānas un salvetītes. Es kā tagad atceros pirmās krāsainās gultas veļas, kad pie baltās varēja pieskaņot puķainas spilvendrānas. 

Kad nu beidzot tiku pie savas guļamistabas, zināju, ka istaba būs balta/ bordo sarkana ar gaišām koka mēbelēm.  Protams pirmais ko piemeklēju sarkani baltu gultas pārvalku un spilvenus. Tajā laikā, salīdzinoši ne dārga un laba gultas veļa bija pieejama Hobby hall, kur piemeklēju to pieskaņotu istabas krāsu interjeram, tas vēl nebija viss, lai iepriecinātu vīru arī pidžamma un nakts halāts bija atlasa un bordo sarkans.

Lielākā vai mazākā mērā savas idejas esmu centusies īstenot, bet vienmēr ir bijis kāds sapnis, kas tā arī ir palicis tikai sapnis. Guļamistabai tika nopirkti pasakaini grezni balti aizskari un grīdas segums ir sarkans, vienmēr ir gribējies iegādāties sniega baltu, melnu vai sarkanu gultas veļu. Pie tam ne parastu, bet atlasa. Te nu es nedaudz pasmaidīšu un noklusēšu kādam nolūkam, bet zinu, ka tas būtu patīkams pārsteigums manam vīram. Lai nu kā man vienmēr ir licies, ka melnais, baltais  un sarkanais ir tādas īpašas krāsas, kas rada ļoti intīmu gaisotni guļamistabā. 

Katrs interjers rada jaunas izjūtas, protams ne bez papildus jaukiem sīkumiem, kā sveces un šampānietis, ziedi. Lai nu kā mans vīrs neatšķirās no citiem un viņam romantika nav stiprā puse, tapēc par patīkamiem mirkļiem parasti rūpējos es. 

Lumière

Man ļoti patīk balta gultas veļa, bet apbēdina, tas, ka manas mājas ūdens agri vai vēlu šādu gultas veļu padara dzeltenīgu un tad te līdzams tikai balinātājs, tapēc lai atrastu to zelta vidusceļu cenšos piemeklēt to krāsainu, ar nelieliem akcentiem. Man patīk sajūta, kad ar baudu skaties uz saklātu gultu, jo zīmējums un krāsas ir ļoti saistošas un patīkamas.

Astor Noir

Tapēc mana izvēle ir viennozīmīgi, balts ar melnu. Gaumīgs , neuzkrītošs zīmējums un melnā krāsa, kas vedina uz kaut ko noslēpumainu. Uz jaunām vēl nebijušām sajūtām.

Izvēlies gultasveļu savai ģimenei no calixte.lv un laimē!

20130821140304-56524.jpg