NIOXIN– mūsu pirmā kopšanas sistēma dienā un naktī

NIOXIN– mūsu pirmā kopšanas sistēma dienā un naktī

07. Nov 2016, 15:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzus cilvēkus uztrauc matu izkrišana un fakts, ka tie kļūst plānāki, jo matus cilvēki bieži vien uztver par vienu no izteiktākajām individuālās identitātes un skaistuma pazīmēm. Jaunākie pētījumi ir atklājuši, ka brīvie radikāļi, kas sastopami apkārtējā vidē, veicina matu izkrišanu. Brīvie radikāļi ir reakcijas aizsācēji, jo tie organismā pārvērš pārtiku enerģijā. Tomēr to iedarbībai var būt arī nepatīkami blakusefekti, piemēram, galvas ādas vai ādas oksidēšanās, kas izpaužas kā grumbas un pigmentācijas plankumi. Brīvie radikāļi var izraisīt arī galvas ādas oksidēšanos, kas savukārt izraisa matu izkrišanu.

Daudzi ādas kopšanas produktu pircēji paši veido savus rīta un vakara skaistumkopšanas un skaistuma aizsardzības rituālus. Tā kā nakts ir laiks, kad ķermenis atpūšas un novērš dienā radušos ādas bojājumus, pastāv liela iespēja izmantot nakts sniegto spēku, lai rūpētos par matiem un galvas ādu. 84% cilvēku apgalvo, ka naktī ir gatavi lietot matu kopšanas līdzekli, kas samazinātu matu izkrišanu, tāpēc ir skaidrs, ka pastāv pircēju vajadzība, kas vēl nav tikusi apmierināta. Par laimi, NIOXIN piedāvā Night Density Rescue ‒ līdzekli ar satriecošo NIOXYDINE24 tehnoloģiju, pirmo šī zīmola produktu lietošanai vakarā ar klīniski pierādītu spēju padarīt matus biezākus, samazinot ar oksidatīviem bojājumiem saistīto matu izkrišanu.

Dienas un nakts spēks 

Cilvēka organisma darbību regulē diennakts ritmi, ko sauc arī par iekšējo pulksteni; tās ir fiziskas, mentālas un uzvedības pārmaiņas, kas regulē funkcijas un arī pavēsta organismam, kad laiks gulēt. Diennakts ritmi ir ļoti būtiski organisma funkcionēšanai. Dienas laikā organisms „aizsargājas”, jo tiek pakļauts dažādu toksīnu iedarbībai. Salīdzinot ar nakti, dienā uz galvas ādas veidojas vairāk sebuma jeb taukvielu, kas padara to jutīgāku pret apkārtējās vides faktoriem un bojājumiem.

Naktī organisma dabiskās aizsargspējas ir stiprākas, jo ķermenis atpūšas un šūnas atjaunojas. Zinātnisko pētījumu rezultāti pierāda, ka nakts laikā oksidatīvais stress ir mazāks, tāpēc ādai tiek sniegta optimāla iespēja reģenerēties.

20161101230549-43528.jpg

Night Density Rescue: kā tas darbojas 

Night Density Rescue ir līdzeklis ar satriecošo NIOXYDINE24 tehnoloģiju, kas spēj padarīt matus biezākus, samazinot ar galvas ādas oksidāciju saistīto matu izkrišanu, turklāt tā iedarbība ir arī klīniski pierādīta. Šis līdzeklis nav jāizskalo. NIOXYDINE24 sastāvā ir spēcīgi antioksidanti, tostarp E vitamīna acetāts, ingvera saknes ekstrakts, kofeīns un biotīns, kas pazīstami ar spēju neitralizēt oksidatīvā stresa radītās sekas galvas ādas virspusē. Šie antioksidanti spēj palīdzēt organismam cīnīties pret oksidatīviem bojājumiem, „ziedojot” elektronu, lai neitralizētu brīvos radikāļus, kas palīdz saglabāt veselīgu galvas ādas vidi.

Tā kā antioksidantu koncentrācija ādas ārējos slāņos samazinās, tad organisms var gūt labumu no tādiem risinājumiem kā Night Density Rescue, kas satur spēcīgus antioksidantus. Klīniskos un zinātniskos pētījumos ir izdevies pierādīt, ka cilvēkiem, kuriem izteikti izkrīt mati, ir paaugstināts galvas ādas oksidācijas līmenis.

Night Density Rescue ar pievienoto pipeti uzklāj tieši uz galvas ādas. Tam piemīt īpaši vakaram piemērots nomierinošs aromāts, līdzeklis neatstāj nosēdumus uz spilvena un ir piemērots visiem matu tipiem.

Stāsta doktors Džims Švarcs (Jim Schwartz) (P&G galvenais zinātniskais līdzstrādnieks matu kopšanā): „Brīvie radikāļi var uzkrāties galvas ādā, radot oksidatīvus bojājumus, kas savukārt var izraisīt matu izkrišanu. Lietojot NIOXYDINE24 tehnoloģiju, tiek izmantoti spēcīgi antioksidanti, tostarp E vitamīna acetāts, ingvera saknes ekstrakts, kofeīns un biotīns, visas šīs sastāvdaļas ir pazīstamas ar spēju neitralizēt brīvos radikāļus galvas ādā, novēršot tālākus bojājumus.”

20161101230604-72913.jpg

Kāpēc NIOXIN?

NIOXIN īpašā ādas kopšanas pieeja matiem, kuriem ir tendence kļūt plānākiem, kā arī aizrautīgi vairāk nekā 25 gadus ilgi pētījumi šajā jomā ir ļāvuši zīmolam kļūt par ekspertu matu izkrišanas novēršanā. Zīmols 14 gadus pēc kārtas ir saņēmis neskaitāmus apbalvojumus, tostarp prestižo Behind The Chair balvu, tā pieeju un produktu klāstu cildina gan žurnālisti avīžu un žurnālu publikācijās, gan klienti. Pašlaik NIOXIN atklāj jaunu ādas kopšanas ēru, piedāvājot galvas ādas kopšanas veidu, kas matiem, kuriem ir tendence kļūt plānākiem, ļauj izbaudīt tādu pilnīgu ādas kopšanu gan dienā, gan naktī, kuras efektivitāti pierādījuši jau vairāku patērētāju testu rezultāti. 81% cilvēku piekrīt, ka viņu mati dienu no dienas kļūst stiprāki, izskatās biezāki un ir vieglāk veidojami, tāpēc nav brīnums, ka NIOXIN ir frizieru salonos pasaulē biežāk pārdotais zīmols, kas ļauj panākt biezākus un kuplākus matus.