Nepatīkamas sajūtas acīs? PIESAKIES Optive acu pilienu testam

Nepatīkamas sajūtas acīs? PIESAKIES Optive acu pilienu testam

08. Sep 2014, 08:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sausuma un graušanas sajūta acīs var parādies ik mirkli: strādājot ar datoru, atrodoties kondicionētās telpās, vadot automobīli, kā arī veicot darbu, kas prasa papildu koncentrēšanos, jo tādējādi acis tiek mirkšķinātas retāk un ūdens no acs virsmas iztvaiko ātrāk. Tā rezultātā attīstās iekaisuma process, ko sauc par sausās acs sindromu. Tā raksturīgākās pazīmes ir nepatīkama, niezoša, dedzinoša sajūta acīs.

Sausās acs sindroms pamatā ir pastiprināta ūdens iztvaikošana no acs virsmas, kas noved piepārmērīgas sāls koncentrācijas asarās. Acs virsmas šūnas ir pakļautas stresam, jo sāk zaudēt ūdeni, un tāpēc uzsāk pastiprināti izdalīt iekaisuma mediatorus, kas rada šūnu bojāeju un acs virsmas iekaisumu.

Ūdens pats par sevi nevar apturēt iekaisuma procesu, tāpēc vairums mākslīgo asaru saturošo acu pilienu nodrošina tikai simptomātisku ārstēšanu. Iekaisums tiek apturēts tad, kad piegādātais ūdens tiek “ieslēgts” šūnās. Šo procesu sauc par osmatisko aizsardzību.

Optive pilieni ir vienīgie, kas nodrošina osmotisko aizsardzību un ieslēdz ūdeni šūnās, apturot iekaisuma procesu. Kad iekaisums apturēts, simptomi izzūd.Parūpējies par savām acīm un izvēlies atbilstošākos Optive pilienus! 

PIESAKIES UN IZMĒĢINI

20140820183614-36042.jpg

Optive 10 ml:

 Lietot pie šādiem simptomiem:

 Sausuma sajūta;

Graušana;
Svešķermeņa sajūta acīs.

 Lietošana:

 1-2 pilieni dienā vai pēc nepieciešamības;

Pēc pudelītes atvēršanas izlietot 6 mēnesu laikā;
Var lietot ar visa veida kontaktlēcām.




20140821191513-70423.jpg

 

Optive Plus 10 ml:

 Papildus satur rīcineļļu, kura aizkavē ūdens iztvaikošanu no asaru plēvītes.

 Lietot pie šādiem simptomiem:

 Asarošana;

Durstoša, dzeloša sajūta.

 Lietošana:

 1-2 pilieni dienā vai pēc nepieciešamības;

Pēc pudelītes atvēršanas izlietot 6 mēnesu laikā;
Nelietot ar kontaklēcām.


Sūti vēstulīti uz produktutesti@maminuklubs.lv, pastāstot kādas ir tavu acu nepatīkamās izjūtas, vai tās ir sausas vai pārlieku daudz asaro?Testēšanai saņemsi vienu iepakojumu ar Optive acu pilieniem.

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. (Testa produktu skaits ierobežots, tās kuras pirmās atsūtīs vēstuli arī tiks pie testēšanas) 

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu klubs un tagu -"Veselība" un "Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā.