Nedaudz savādāka pieredze ar "Bioapta"

Nedaudz savādāka pieredze ar "Bioapta"

02. Apr 2017, 16:01 Ievas_mamma Ievas_mamma

Par februāra blogošanu saņēmu iespēju iegūt kādu no “Bioapta” produktiem. Izvēlējos “Aptaclean” – attīrošo pieniņu. Pirms tam internetā rūpīgi izskatīju gan produkta cenu, gan atsauksmes un nopriecājos, jo tā ir kvalitatīva kosmētisko līdzekļu līnija ar plašu sortimentu.


Tā kā nedzīvoju Rīgā, dāvaniņu saņēmu atsūtītu ar “Latvijas pasta” starpniecību. Atnākusi mājās, “metos” tai virsū ar tādu aizrautību, ka pārgriezu “Aptatonico” paraudziņu, kurš bija iepakots ārpus paša produkta kastes. Nedaudz sašļuku, jo vēl viena “Bioapta” produkta notestēšana man aizgāja gar degunu.


Taču vakarā, kad nolēmu izmēģināt jauniegūto pieniņu, mani sagaidīja patīkams pārsteigums – kastē pie pudeles atradās vēl viens tonika paraudziņš.

20170402155821-40716.jpg
Produkts ir viegls un maigs ar samērā neitrālu aromātu. Tas viegli klājas un lieliski attīra sejas ādu. Pēc pieniņa izmantošanas vēl ilgi varēju just patīkamu svaigumu. Arī toniks likās patīkams – maigi notīrīja un atsvaidzināja.


Diemžēl, mana āda šo produktu neatzina. Pēc nepilnas nedēļas ilgas lietošanas, uz ādas sāka mesties pumpas, kas manai ādai galīgi nav raksturīgi. Tiklīdz pārtraucu lietošanu, sejas āda atkal kļuva skaista un gluda.


Taisnības labad jāpiebilst, ka kosmētiskos pieniņus nekad neesmu iegādājusies un lietojusi, – izmantoju micerālo ūdeni, toniku, dažādus sejas mazgāšanas līdzekļu – tādēļ neskumu un atgriezos pie ierastā. :)


Uzdāvināšu māsai, kad atbrauks ciemos. :)

Paldies "Māmiņu Klubam" par iespēju! :)