Nav dzimuma- nav ierobežojumu - Catrice Genderless

Nav dzimuma- nav ierobežojumu - Catrice Genderless

27. Feb 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav dzimuma- nav ierobežojumu – neskaitāmi dizaineri šajā sezonā šo saukli izmanto kā iedvesmas avotu savām kolekcijām. Dzimumu šķirošana ir novecojusi tendence un Catrice sniedz iespēju sevi izpaust ikvienam. 

HANGOVER SEJAS MASKA

Sudraba lokšņu maska sastāv no divām daļām: viena- sejas apakšdaļai, otra- pieres un deguna zonai. Svaigā un mitrinošā želejveida tekstūra  padara ādu neaprakstāmi maigu un  sniedz tai patīkamas sajūtas. Cena ap 2.59 €*.

 

ACU & UZACU ĒNAS

2in1 Palete, lai padarītu uzacis izteiksmīgas vai, lai  radītu ekspresīvu grimu: divas neitrālas krāsas un izgaismotājs  piedāvā ir bezgalīgas iespējas. Cena ap  5.19 €*.

 

 

KĀSU KORIĢĒJOŠS IZGAISMOTĀJS

Daudzkrāsainajam  šķidrās konsistences pūderim , piemīt toni līdzsvarojošs efekts, kas  sniedz dabisku un starojošu efektu. Piemērots visiem ādas tipiem. Cena ap 6.29 €*.

 

Noplēšama uzacu krāsa

Intensīvi pigmentētā uzacu želeja piešķir uzacīm vēlamo toni. Tā ir pieejama divos toņos. Vieglai pigmentācijai- uzklāj un ļauj tai iedarboties 10-15 minūtes un tad noplēs sauso kārtiņu.  Cena ap 4.19  €*.

 

MR. MATT LŪPU KRĀSA

Ilgnoturīga lūpukrāsa ar augstu sedzamības pakāpi padara lūpas zīdaini gludas un matētas, nesausinot tās.   Cena ap 4.19€*.

 

MATT CUSHION  LAINERIS

Intensīvi pigmentēts šķidrais laineris ir ilgnoturīgs var tikt izmantots, lai radītu izteiksmīgas vai vieglas kontūras efektu.  Cena ap 4.69 €*.

 

MS. SLEEK EĻĻA LŪPĀM

Eļļa lūpām sniedz fantastisku efektu- rozā tonis  pastiprina lūpu krāsu, savukārt maigi rozā-  rada dabisku spīdumu . Cena ap 3.59 €*.