Mūsu mājās Gefilus produkti ļoti iepatikās!

Mūsu mājās Gefilus produkti ļoti iepatikās!

26. Mar 2015, 15:56 mamma27 mamma27

Gefilus produktus -tieši dzeramos jogurtiņus jau bijām kādu laiku lietojuši. Bērni jau bija iecienījuši plūmju garšu.Mums pieaugušajiem vairāk pie sirds gāja kivi. Bet zemeņu -banānu nobaudījām pirmo reiz. Un pateicoties iespējai nobaudīt, mans lielais puika ,tagad par mīļāko garšu izvēlējās tieši banānus ar zemenēm, otrā vietā atstājot plūmi. 

20150326154318-23579.jpg

Turpretī Denīzei garšoja viss. Viņa mums tāda liela jogurtu cienītāja.

Kas man ļoti patika šajos dzeramajos jogurtiņos:

  • viņiem ir skrūvējam vāciņš.Tas man ļoti noder,jo Denīze nevar dažreiz visu uzreiz izdzert. 
  • Nav ļoti šķidrs, tāpēc izdzerot bērniem no rīta arī kaut kas paliek puncī;
  • Ir dabīga garša
  • Ir veselīgi.

Šie mazie jogurtiņi mani izglābj no rītiem,kad mazie pirms dārziņa kaut ko grib.Katram pa pudelītei rokā un uz mašīnu prom.Vai arī pēc dārziņa,ja tā pavēlāk sanāk pakaļ atbraukt, paķeru cepumu vai bulciņu un sulas vietā dodu jogurtiņu- veselīgāk un vērtīgāk.20150326154800-18751.jpg

Gefilus Kafīri!

Jāatzīst,ka es esmu slikta kefīra dzērāja,bet šie mani patīkami pārsteidza.

20150326154836-57454.jpg

Jauks iepakojums, neliels tilpums, laba garša-tas viss attiecībā uz melleņu kefīru.

Šis izglāba manu izsalkumu ,kad devos mājās. Vēders rūc, nekā ko apēst nav, izdzerot vienu pudelīti kefīra,izsalkums uz laiku noņemts, gardi un veselīgi.Ļoti patika,ka ir arī klāt pievienots D vitamīns.

20150326155023-25685.jpg

Parastā garša ,kā jau kefīrs ,bet arī patika tieši tas,ka tilpums ir tāds,ko pieaudzis cilvēks var izdzert vienā reizē, bērnam pietiek pāris reizēm.Var aizskrūvēt. Parastais mūsu ģimenē vislabāk garšoja Adrianam -puika kefīru ļoti dzer.

Capuccino garša iepatikās vīram.Arī man parasti garšo kafija,bet šobrīd veselības stāvokļa dēļ šī garša nemaz nelikās laba.ļoti stipra un izteikta.Turpretī vīrs labprātīgi izdzera. 

Tomēr par ģimenes favorītu kopīgi visi atzinām melleņu kefīru. Tas bija uz izķeršanu!

Paldies Māmiņu klubam par iespēju nobaudīt šos dzērienus,un varu tikai teikt ,ka mūsu ikdienā noteikti paliks jogurtiņi,jo tie ir gan ērti ,gan praktiski bērniem, gan arī veselīgi.

Turpmāk zināsim ,ka ja gribās ko sādīgu un gardu ,tad ātrai izsalkuma remdēšanai noteikti ņemšu melleņu kefīru!