Piesakies Mommy Care Izraēlas organiskās kosmētikas testiem mazulim!

Piesakies Mommy Care Izraēlas organiskās kosmētikas testiem mazulim!

12. Dec 2015, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mommy Care kosmētika ir sertificēta, dabīga un organiska. Tās ražošanā tiek izmantotas augstākās kvalitātes  un dabīgas izcelsmes sastāvdaļas, kas Jūsu un Jūsu bērna ādai nodrošina īpaši maigu kopšanu un barošanu. Atbilst starptautisko standartu prasībām. 

www.mommycare.lv

 20151130084605-20720.jpg

 MĀMIŅAI

20151130084632-91819.jpg

Mommy Care pretstriju losjons 100 ml

Mommy Care Pretstriju losjons ir kopā ar Jums Jūsu grūtniecības laikā, lai saglabātu ādas dabisko elastību un gludumu.

Grūtniecības laikā, pielāgojoties bērna augšanas procesam, Jūsu ķermeņa svars strauji pieaug un āda netiek līdzi šīm svara pieauguma izmaiņām, kā rezultātā var rasties strijas. Pateicoties losjonā esošajiem šī sviestam un avokado eļļai, šis unikālais losjons  ir īpaši iztrādāts, lai iekļūtu ādas ārējos slāņos un sniegtu papildus mitrināšanu un elastību, padarot ādu gludu un tvirtu. Losjonam ir netaukaina tekstūra, īpaši maigs aromāts, kas priecēs pat visjūtīgākās māmiņas.

Nesatur parabēnus, ftalātus un naftas izcelsmes produktus.

Lietošana: Sāciet lietot no 12 grūtniecības nedēļas līdz bērna piedzimšanai no rīta un vakarā. Uzklājiet lielu daudzumu losjona uz vēdera, augšstilbiem, sēžamvietas un krūtīm. Masējiet to apļveida kustībām, līdz losjons ir pilnībā iesūcies ādā.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Neklājiet uz iekaisušas ādas. Ja parādās izsitumi, pārtrauciet produkta lietošanu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražots Izraēlā.

* RRP =  12.00 EUR

 

20151130084842-69837.jpg 

MĀMIŅAI

20151130084652-25857.jpg

Mommy Care lanolīna ziede krūšu galu kopšanai 60 ml

Mommy Care Lanolīna ziedes sastāvā ir 100% tīrs un attīrīts medicīnisks lanolīns. Tā palīdz efektīvi kopt un mazināt kairinājumu, ko izraisa ieplaisājuši un iekaisuši krūšu gali. Ziedei piemīt nomierinošas un dziedējošas īpašības.

Lietošana: Bagātīgi uzklājiet ziedi uz ieplaisājušiem un iekaisušiem krūšu galiem pēc katras ēdināšanas reizes. Ziedi ieteicams uzklāt uz krūšu galiem pirms dušas, lai pasargātu krūšu galus no ūdens sausinošā efekta.

Ziedes noņemšana pirms nākošās ēdināšanas nav nepieciešama. Labāka rezultāta sasniegšanai ziedi plānā kārtiņā sāciet klāt uz krūšu galiem divas reizes dienā 2 nedēļas pirms bērna piedzimšanas.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Nelietojiet, ja ir paaugstināta jūtība pret kādu no sastāvdaļām. Ja parādās izsitumi, pārtrauciet produkta lietošanu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražots Izraēlā.

* RRP =  14.00 EUR

 

20151130084829-17058.jpg 

MAZULIM

Mommy Care organiskā kosmētika ikdienas lietošanai

 20151130084802-60108.jpg

Mommy Care kliņģerīšu šķidrās vannas ziepes 200 ml

Kliņģerīšu šķidrās vannas ziepes ir īpaši piemērotas bērna maigajai ādai. Pateicoties ziepju sastāvā esošajām rūpīgi atlasītajām augu eļļām un ekstraktiem, tās maigi attīra un vienlaicīgi baro, kā arī aizsargā ādu. Piemērotas lietošanai no dzimšanas brīža.

Esam izvēlējušies tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas, lai Jūsu bērnam radītu īpaši patīkamu un relaksējošu vannas peldi: kliņģerīte un kumelīte ar savu lielisko pretiekaisuma īpašību baro, kamēr alveja atvēsina un nomierina. Savukārt produkta maigais aromāts sniedz Jums un Jūsu bērnam miera un viegluma sajūtu vannas peldes laikā.

 Kliņģerīšu šķidrās vannas ziepes kalpo arī kā maigs un atsvaidzinošs sejas attīrīšanas līdzeklis māmiņai.

Nesatur parabēnus, SLS un naftas izcelsmes produktus.

Lietošana: Izspiediet pietiekamu ziepju daudzumu mitrās plaukstās vai uz švammes un ieziepējiet bērnu. Rūpīgi noskalojiet.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Neklājiet uz iekaisušas ādas. Ja parādās izsitumi, pārtrauciet produkta lietošanu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražots Izraēlā

* RRP =  6.50 EUR

 

20151130084908-59272.jpg 

Mommy Care kliņģerīšu šampūns bērniem 200 ml

Kliņģerīšu šampūns ir īpaši izstrādāts bērna maigajiem matiem un galvas ādai. Pateicoties šampūna sastāvā esošajām rūpīgi atlasītajām augu eļļām un ekstraktiem, tas maigi tīra, saglabājot matus mīkstus un padarot tos viegli veidojamus. Piemērots lietošanai bērniem no dzimšanas brīža un visai ģimenei.

Kliņģerītei, kas ir šampūna galvenā sastāvdaļa, piemīt pretiekaisuma īpašības, alveja baro un jojoba mīkstina. Savukārt kumelīte un lavanda nomierina, kas Jums un Jūsu bērnam sniedz īpaši patīkamas sajūtas vannas peldes laikā.

Nesatur parabēnus, SLS un naftas izcelsmes produktus, līdz ar to tas neveido putas kā parastie šampūni.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Neklājiet uz iekaisušas ādas. Ja parādās izsitumi, pārtrauciet produkta lietošanu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražots Izraēlā.

* RRP =  6.50 EUR

 

20151130084919-97362.jpg 

Mommy Care kliņģerīšu krēms autiņbiksīšu zonai 100 ml

Kliņģerīšu krēma autiņbiksīšu zonai sastāvā ir tādas svarīgas dabīgas un sertificētas organiskās sastāvdaļas kā kliņģerīte, alveja, kumelīte, olīveļļa un kakao sviests. Šis maigais krēms kopj, nomierina un palīdz novērst apsārtumu un kairinājumu, kas rodas autiņbiksīšu lietošanas laikā. Piemērots lietošanai no dzimšanas brīža.

Krēmam ir viegla, netaukaina tekstūra un viegla dabīga smarža. Tas ir pietiekoši maigs, līdz ar to krēmu var lietot ik pēc katras autiņbiksīšu maiņas, neradot poru aizsprostojumus.

Krēms ir piemērots ikdienas lietošanai pēc vannas peldēm. Ļoti sausas ādas gadījumā lietojiet to kopā ar eļļu, kas paredzēta bērna ādas kopšanai.

Nesatur parabēnus, minerāleļļas un naftas izcelsmes produktus.

Lietošana: Uzklājiet krēmu uz ādas bagātīgā kārtā katru reizi, kad tiek mainītas autiņbiksītes.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Nelietojiet, ja ir paaugstināta jūtība pret kādu no sastāvdaļām. Ja parādās izsitumi, pārtrauciet produkta lietošanu. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražots Izraēlā.

* RRP =  7.00 EUR 

 

 20151130084938-83770.jpg

Mommy Care Dabīgs mazgāšanas līdzeklis pudelītēm, māneklīšiem un krūts piena pumpjiem 200 ml

Šis mazgāšanas līdzeklis ir netoksisks, dabīgs un videi draudzīgs, maigi mazgā bērnu pudelītes, māneklīšus, krūts piena pumpjus un citus bērnu piederumus. To var lietot arī dārzeņu un augļu mazgāšanai.

Unikāla un droša formula, kas satur dabīgas eļļas ar antiseptiskām īpašībām, tajā skaitā arī apelsīna, citrona, krustnagliņu un anīsa eļļas, kas maigi tīra, neatstājot pēcgaršu.

Nesatur kodīgas ķimikālijas, attaukotājus, kā arī parabēnus, SLS/SLES, minerāleļļas un naftas izcelsmes produktus.

Lietošana: Izspiediet nelielu daudzumu līdzekļa uz sūkļa un maigi nomazgājiet trauku vai detaļu. Mazgāšanas līdzeklis ar dozatoru ir īpaši ekonomisks – paredzēts līdz pat 150 mazgāšanas reizēm. Viena dozatora deva paredzēta vienas pudelītes tīrīšanai.

Brīdinājumi: Tikai ārējai lietošanai. Nenorijiet.

Ražots Izraēlā.

* RRP =  7.00 EUR

 


 20151130084958-97314.jpg

 

WEB: www.mommycare.lv

Facebook: www.facebook.com/MommyCareLatvia