Mīlu iepirkšanos Douglass e-veikalā!

Mīlu iepirkšanos Douglass e-veikalā!

19. Feb 2017, 22:38 lauvinja lauvinja

Vēlos padalīties savā foršajā atklājum. Šoreiz ne par konkrētu produktu, bet par e-veikalu, kurš vienmēr priecē un pagaidām apkalpošanas kvalitāte neklibo - Douglas e-veikals.

Pirmo reizi ar šo e-veikalu iepazinu pagājušā rudenī, kad meklēju mīļotajam vīrietim dāvanu. Apskatījos, ka Douglas e-veikalā ir konkrētā prece un nolēmu, man bode darba vietai ap stūri, iešu un  nopirkšu. Liela bija mana vilšanās, ka bodē uz vietas piedāvājums atšķirās un bija krietni mazāks.

Laika vairs nebij daudz. Izpētīju, ka e-veikals piegādā uz bodi bez maksas un pasūtīju. Prece bija pieejama jau nākamajā dienā. Iepakota smukā kastē un kasti man bodē rūpīgi ielika maisiņā.

20170219223404-87261.jpg

Mājās, atverot kasti, mani sagaidīja rūpīgi papīrā iepakotas preces (smuki zilais gan bija acīm tīkamāks, kā tagadējais melnais), ar papildus materiālu, lai viss savās vietās un nebojāts.

Paraudziņi - vienmēr 2 kā pienākas, ne kā bodē, kad reizēm par paraudziņu izsniegšanu var izalsīt vien čekā, ja to izpēta, bet pārdevēja tos aizmirsusi pievienot pirkumam. Tie apsieti ar smuku banti.

Pielikumā arī kartiņa ar konfekti. Protams, kurš gan nevar pats nopirkt konfekti, bet patīkami to saņemt ir nenoliedzami!

20170219223708-72529.jpg

Kā pienākas kastē atrodas arī pavadzīme un normāla izmēra burtiem rakstīts skaidrojums par atteikuma tiesībām, ko drīkst izmantot ikviens, kurš preci iegādāja e-veikalā.

Šis ir viens no maniem favorīt e-veikaliem tieši apkalpošanas dēļ! Tagad, ja ko vajag Douglas, pasūtu netā un saņemu bodē!

Iesaku no sirds!

mamma27 mamma27 20. Feb 2017, 07:44

Paldies,bùs jāizmēğina.