Mīļās, būsim iejūtīgas..

Mīļās, būsim iejūtīgas..

22. Nov 2013, 16:42 nosiguldas nosiguldas

Mīļās māmiņas, es ceru, ka ne viena tā domāju, gribu lūgt, nedaudz ieturēt pauzīti ar jaukiem rakstiņiem, par labi pavadītu laiku, izklaidēm. Šī diena ir smaga viesiem Latvijas iedzīvotājiem un arī māmiņa kluba pastāvīgajām apmeklētājām. Ir māmiņas, kuru ģimenes ir skārušas nelaime personīgi.

Cienīsim viņu bēdas un  būsim iejūtīgas.....

nosiguldas nosiguldas 22. Nov 2013, 21:40

Vai tiešām ir tik grūti cienīt citu jūtas, te nav ne tā vieta ne tas laiks, lai pierādītu savu taisnību. ES PALŪDZU BŪT IECIETĪGĀM UN ĻOTI LŪDZU smaidīgā24, neturpināt komentēt manu rakstu jo bez vārdiem jūs to nesaprotat. Pat Romas pāvests apklusināja visu valsti, cieņā pret mūsu valsts nelaimi, bet Jūs nekādi nevarat nomierināties. Ja gribās apspriest savu personību lūdzu uzrakstiet citu rakstu. MĪĻĀS MĀMIŅAS, BŪSIM SOLIDĀRAS UN NETURPINĀSIM ATBILDĒT UZ NEVAJADZĪGIEM TUKŠIEM KOMENTĀRIEM.

Banija Banija 22. Nov 2013, 18:50

Es piekritīšu no siguldas, ka šodiena ir diena, kad labāk paklusēt. Ir tik žēl, ka jānotiek tādai nelaimei, lai mēs aizdomātos par to, cik dārgi un mīļi ir mums tuvie...

taschinka taschinka 22. Nov 2013, 18:20

Es visam šim ļoti jūtu līdz.
Sekoju līdz informācijai,bet tai pat laikā daru visu ierasto savā ikdienā.Daru,kas man jādara,bet domas tā pat lidinās par šo briesmīgo notikumu.Tā kā domāju,ka tas ko es daru,tas man netraucē just no sirds līdz.Ja kādam gribas ievietot blogu,kas nav saistīts ar šo notikumu,nesaskatu teur neko sliktu.