Mikropigmentācija – skaisti un droši

Mikropigmentācija – skaisti un droši

15. Mar 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās permanentais grims interesē daudzas sievietes. Bet visbiežāk viņu zināšanas par šo procedūru aprobežojas ar virspusējiem paziņu un draudzeņu nostāstiem (kā pozitīviem, tā arī negatīviem). Šodien mēs esam nolēmuši jums sīkāk pastāstīt par mikropigmentācijas procedūru. Kā tā notiek, kam klientam ir jāpievērš uzmanība? Savā rakstā centīsimies atbildēt uz šiem svarīgajiem jautājumiem.

Process sākas tieši ar konsultāciju. Konsultācijas laikā tiks veikta pārbaude, kā jūsu organisms pieņem pigmentu. Tas nekādā ziņā neliecina par pigmenta „kaitīgo” sastāvu, bet tikai par profesionālu un nopietnu pieeju procedūrai. Kā zināms, alerģija ir viena no visizplatītākajām saslimšanām, un nereti tās iemesli ir visnekaitīgākās vielas, tieši tāpēc alerģijas tests ir obligāta nepieciešamība, kas nodrošinās jūs pret iespējamām nepatikšanām. Tāpat speciālists noteiks vispiemērotāko dienu procedūras veikšanai atbilstoši jūsu ciklam. Pareizi izvēlēta diena ne tikai atbrīvos jūs no iespējamām nepatīkamām sajūtām, bet arī labvēlīgi ietekmēs gala rezultātu. Tāpat tiek veikta iepriekšēja vizāža un piemeklētas pigmenta krāsas, kas intensitātes un nokrāsas ziņā piemērotas tieši jums un ir tuvas jūsu dabīgajai krāsai. Uzklājot zīmējumu, tiks ņemtas vērā sejas formas individuālās īpatnības. Tāpat speciālists atbildēs uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem par procedūru un iespējamām korekcijām un sniegs informāciju par nepieciešamajiem piesardzības pasākumiem un kopšanu pirms un pēc procedūras.

Nozīmētajā dienā klients ierodas salonā.

1.solis. Iepriekšēja vizāža ar pigmentu. Svarīgi, lai vizāža tiktu veikta tieši ar pigmentu, jo, strādājot ar zīmējumu, kas uzklāts ar pigmentu, mēs varam būt pārliecināti, ka ādā tiks penetrētas sterilas, sastāva ziņā drošas vielas. To nevar teikt par zīmuļiem un flomāsteriem – tie nav paredzēti vizāžai tieši pirms procedūras, bet tikai detalizētai vizāžai konsultācijas laikā.

2.solis. Kad uzzīmēta nepieciešamā forma un saskaņota ar klientu, pēc zīmējuma kontūras tiek atzīmēti virspusēji punkti – orientieri, kas garantē pilnīgu galarezultāta sakritību ar iepriekš veikto zīmējumu.

20130314123505-23222.jpg

3.solis. Permanenta zonā tiek uzklāts anestezējošs krēms. Preparāta iedarbība ir efektīva un atbrīvo klientu no nepatīkamām sāpīgām sajūtām. Bet tomēr ir jāatzīmē, ka jutīguma slieksnis dažādiem cilvēkiem ir dažāds, tāpēc sāpju sajūta procedūras laikā ir ļoti individuāls rādītājs.

20130314123542-81803.jpg

4.solis. Ar vienreizējās lietošanas adatām izvēlētajā tehnikā tiek veikta mikropigmentācija. Tehnikas izvēle ir ļoti individuāla. Uzacu zonā mikropigmentācijas tehnika var būt ēnota, „tribal” (pilnīga kompakta aizpildīšana), tā var būt divkrāsu tehnika, matiņu tehnika. Izvēle atkarīga no uzacu matiņu stāvokļa un vēlamā galarezultāta. Tehnikas ļauj sasniegt ļoti dabiskus rezultātus.

20130314123556-54846.jpg

5.solis. Procedūras laikā tiek izmantota anestēzija. Pigmenta atlikumi tiek notīrīti ar dezinficējošu šķīdumu. Pievērsiet uzmanību procedūras higiēnas aspektiem – cimdi, sterili palīgmateriāli, vienreizējie pārklāji aparātam, kušetei, galdiņam – obligāti nosacījumi, kas garantē absolūtu sterilitāti un jūsu drošību. Nav obligāti saprast visus profesionālos aspektus – vienkārši esiet uzmanīgi un vērīgi. Nepieļaujiet atkārtotu adatu izmantošanu – tikai neskarts iepakojums var būt sterilitātes rādītājs! Meistars, kurš ievēro visus higiēnas aspektus, ar prieku nodemonstrēs visu, kas jūs interesē.

6.solis. Atvēsinoša komprese un speciāla aizsargkrēma un dziedinoša krēma uzklāšana – pēdējais procedūras etaps.

Procedūra var ilgt no vienas līdz trim stundām atkarībā no uzklāšanas zonas un tehnikas. Uzreiz pēc procedūras klients var mierīgi doties uz darbu, neatkarīgi no tā, kurā zonā tā tika veikta. Pilna sadzīšana notiks aptuveni 7 dienu laikā, bet kopšana šajā laikā jums nesagādās rūpes. Pietiks ar barojoša dziedējoša krēma uzklāšanu vairākas reizes dienā visu nedēļu. Atcerieties, ka 50% no kvalitatīva rezultāta ir atkarīgi no pareizas kopšanas un visu piesardzības pasākumu ievērošanas.

20130314123635-61364.jpg

Salona un meistara izvēlē nepaļaujieties tikai uz veiksmi. Lai mūsu rekomendācijas palīdz jums izdarīt pareizo izvēli.

20130311092905-36194.jpg

www.pmc.lv