Miežu plācenīši ar bietēm un sieru

Māmiņu klubs
Māmiņu klubs 12. oktobris 2016 00:00
1011

Rudens raža salikta jau pagrabos, un gaida savu kārtu izmantošanai gardu ēdienu pagatavošanā! Šajā reizē ķeramies pie bietēm!

Miežu plācenīši ar bietēm un sieru

Sastāvdaļas

250 vārīti mieži
150g pikants siers
100g vārītas bietes
1 ola
1/2gl rīvmaize
1 ķiploka daiviņa
2 ēd.k. olīveļļa
sāls, pipari

Pagatavošana

  • Bietes un sieru sarīvē uz smalkās dārzeņu rīves. Miežus sajauc ar bietēm un sieru, pievieno smalki sakapātu ķiploku un olu. Kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
  • No miežu masas ar karoti izviedo plācenīšus un apviļā tos rīvmaizē. Cep uzkarsētā eļļā 3-4 min. no katras puses.
  • Pasniedz ar salātiem un drupinātu Fetaki sieru vai krējumu.

Lai labi garšo!

Māmiņu Klubs

Recepti piedāvā www.bonappetit.lv

20160729223108-85673.jpg

Lai komentētu, nepieciešams autorizēties Reģistrējies