Micars- jauns Latvijas ražojumu veikals Rīgā

Micars- jauns Latvijas ražojumu veikals Rīgā

10. Mar 2017, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rīgā durvis vēris neliels, bet īpašs veikals, kurā iegādāties Latvijas ražotāju produkciju. Veikals MICARS atrodas Citadeles ielā 1a un piedāvā plaša klāsta preces – gan amatniecības, gan pārtikas.

20170310141827-81342.jpg

Veikalu izveidojušas divas amatnieces- zīmola Happy Ulula idejas autore un radītāja Diāna Rijniece un zīmola Peoonia radītāja Ingrīda Ceple. Abas amatnieces vēlas ne tikai popularizēt Latvijas ražojumus, bet arī palīdzēt klientiem atrast daudzveidīgas, neparastas, oriģinālas un lieliskas dāvanas, kuras dāvanas saņēmējs atcerēsies un novērtēs.

 „Lai darbotos Latvijas mazo ražotāju un mājražotāju nozarē, nepieciešams daudz uzņēmības, jāiegulda laiks un liels darbs, jo katrs ražotājs ir personība, visbiežāk visu dara viens vai kopā ar ģimeni, strādā rūpīgi un piesardzīgi, tādēļ starp ražotāju un tirgotāju jāiegūst savstarpēja uzticība un sapratne. Tāpēc esmu gandarīts par kolēģu uzņēmību izveidot veikalu un esmu pārliecināts, ka strādājot roku rokā ar ražotājiem Micars noteikti gūs panākumus, ” norāda Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrības valdes loceklis Agris Locs.

„Paveroties zvaigžņotajās debesīs, mums visiem liekas, ka to ir bezgalīgs daudzums. Spožākās zvaigznes veido noteiktas figūras - zvaigznājus, kuras šķiet savstarpēji saistītas, bet tomēr katra par sevi... Zvaigznāji ir tikai 88. Viens no senākajiem zvaigznājiem ir Lielais Lācis, ko latvieši sauc arī par Lielajiem Greizajiem ratiem - tas vienmēr redzams pie debesīm un nekad nenoriet.

Zvaigzne Micars Lielajā Lācī ir dubultzvaigzne.

20170310141816-57813.jpg

Arī mēs - Latvijas amatnieki - katrs esam paši par sevi, bet spējam un varam apvienoties kopīga mērķa vārdā radot savu mazo, mājīgo sajūtu pasauli...” saka veikala izveidotājas Ingrīda un Diāna.

Esat laipni aicināti Latvijas amatnieku veikaliņā MICARS, Citadeles ielā 1a, Rīga!

 

lauvinja lauvinja 10. Mar 2017, 14:26

Veiksmi!
šo vajadzētu pareklamēt uz Tallink kuģa un padalīt uzaicinājumus iegriezties, kad piestāj lielie kruīzu kuģi.