№7 Ilvija: Mēs tiecamies uz labāko...

№7 Ilvija: Mēs tiecamies uz labāko...

12. Jan 2016, 17:28 Ilvija82 Ilvija82

Labvakar!

Mani sauc Ilvija. Esmu 33 gadus jauna sieviņa un mamma gadu un septiņus mēnešus vecam puisēnam. Esmu dzīvespriecīga, pozitīva un mērķtiecīga. Uzskatu, ka par savu sapņu piepildījumu ir jācīnas un tad tie piepildās.

20160112171507-65485.jpg

Ar savu vīriņu iepazinos internetā. Kā jau vairākkārt savos blogos esmu rakstījusi, nekad nevarēju iedomāties, ka internetā var iepazīties un iemīlēties. Tāpat domāja arī mans vīriņš, bet tas bija mūsu abu liktenis. 2016. gada 15. martā būs divi gadi kopš esam laimīgi precējušies. Tā nebija mīlestība no pirmā acu skatiena, bet pēc pavisam neliela laiciņa sapratām, ka mīlam viens otru. Jāatzīst, ka es jūtu viņa neaprakstāmi lielo mīlestību pret mani pat tajās dienās, kad viņš nav blakus. Es dievinu viņa zilās acis un neierobežotās rūpes par mums.

Dzīves situācija uz doto mirkli ir tāda, ka vīrs darba dienās ir Rīgā, bet mēs ar dēliņu Cēsīs. Viņš cenšas atbraukt mājās trešdienas vakaros, bet ne vienmēr tas izdodas. Es ļoti ceru, ka reiz tas mainīsies un vīrs būs kopā ar mums katru vakaru. Tātad, kopā pavadām laiku tikai brīvdienās un svētkos. Iespējams, ka savstarpējām attiecībām tas ir labi, jo pa darba dienām, kad neesam kopā, paspējam viens pēc otra noilgoties, bet dēliņš gribētu tēti redzēt mājās katru dienu.

Savstarpējās attiecības ir nemitīgs divu cilvēku darbs. No attiecībām es sagaidu savstarpēju cieņu, atbalstu, uzticību, sapratni un palīdzību grūtos brīžos, mīlestību. Var jau teikt, ka visa pamtā ir mīlestība, bet bez cieņas, rūpēm, atbalsta, uzticības un sapratnes tā ātri gaist.

Projektā piedalīšos otro gadu un man prieks, ka šogad nosaukums nav "Labākā sieva", jo tādas mēs saviem vīriem esam visas. Pagājušo gadu projekta laikā uzzināju daudz jaunu lietu gan par vīriņu, gan sevi. Patika lasīt citu sieviešu blogus. Nebaidos ieguldīt attiecībās darbu, lai tās padarītu vēl aizraujošākas, kaislīgākas un karstākas. Arī mēs neiztiekam bez strīdiem, vēlos iemācīties no tiem izvairīties. Dažkārt strīdi ir par sīkumiem, vēlos iemācīties "necepties" par niekiem.

Lai mums visām atklāsmju un pozitīvisma pilns projekts!

Ilvija82 Ilvija82 05. Feb 2016, 15:11 susuurs

😀

Ilvija82 Ilvija82 13. Jan 2016, 17:15 mamma27

👍

mamma27 mamma27 12. Jan 2016, 22:15

Piekrītu par nosaukumu.☺