Meklējot veselību

Meklējot veselību

03. Feb 2017, 13:32 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Par cik šobrīd visi slimo un mana ģimene nav izņēmums, vēlos padalīties ar manas ģimenes brīnumlīdzekļiem veselības uzlabošanai.

Medus. Tas jau sen zināms tautas medicīnā un stiprina organismu ar savu vitamīnu bagātību. Jāatceras, ka to nedrīkst karsēt, jo tad medus zaudē aktīvās vielas. Pāris dienas atpakaļ izmēģināju medu ar sīpoliem, tas ir labs palīgs klepum. Mazajam tas negāja pie sirds, laikam tāpēc, ka sanāca ļoti, ļoti salds, bet man kakla sāpes pazuda kā nebijušas.

Ķiploks. Kurš gan to nezin. Tam piemīt antibakteriālā iedarbība, tas aizsargā pret slimībām. Tas tiek likts visos ēdienos un dēliņam mazākam esot liku ķiploku krelles, kas bija lielisks palīgs pret iesnām, bet tagad mazais neļaujas ķiploku kreļļu izmantošanai.

Ingvers. Šī garšviela manā ģimenē ienāca tikai pērnajā gadā, pirms tam uz to veikalā plauktā tikai noskatījos. Pateicoties vīra māsai uzzināju par tā labajām īpašībām. Tas palīdz saaukstēšanās gadījumā. Uzvāra ūdeni un tajā ieliek 50 gramus notīrītu, sagrieztu ingveru. Atstāj, lai vārās 10 minūtes. Un tad to lej krūzītē un klāt pievieno medu.

Dzērvenes. Pateicoties mammai šis brīnumlīdzeklis mūsmājās ir vienmēr. Tām piemīt daudz labu īpašību, kas arī palīdz saaukstēšanās gadījumā un ir temperatūru pazeminošs līdzeklis. Lieto arī gripas profilaksei. No dzērvenēm tiek gatavoti dzērieni. Mazajam ļoti garšo ar medu.

Veseļojamies!

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 03. Feb 2017, 15:11

Es liku uz litru

Silvuce Silvuce 03. Feb 2017, 14:27

Sveika, uz kādu ūdens daudzumu jāliek tie 50g ingvera?