26.04 10:00-14:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 2
Tad kad gribas tradicionāli, bet mazliet citādi, tad kartupeļus var cept arī šādi.
Sagriež kartupeļus šķēlītēs.
Sabet stikla cepamtraukā, pielej puskrūzīti ūdens tā, lai apakšā veidojas apmēram 1/2 cm ūdens kārtiņa, pa virsu saliek apmēram 50 g sviesta piciņās (uz četrām porcijām). Uzliek timiāna zaariņus un vāku. Sāli nelieku, kaut kā šajā ēdienā neprasās, citi to pat nepamana.
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī - iesākumā 10 minūtes uz 250 , pēc tam uz 180 grādiem apmēram pusstundu (tas atkarīgs no kartupeļu šķirnes).
Pasniedz ar salātiem vai gaļu, ja nu bez gaļas nekādi. Kartupeļi sanāk ļoti aromātiski!
Šeit kartupeļi pasniegti ar vasarā vārītiem salātiem
Labu apetīti!