Marence ziepes - zīdains pieskāriens Tavai ādai

Marence ziepes - zīdains pieskāriens Tavai ādai

17. Jan 2018, 16:19 FejuFeja FejuFeja

Saņemot testēšanai paredzētās Marence ziepes, to kastīti paņēmu rokās un turēju gluži kā lielāko dārgumu. Ja vien es spētu jums aprakstīt, cik samtaini patīkami maigs ir ziepju iepakojums! Kad vīrs neizpratnē skatījās uz mani, kāpēc tā taustu ziepju kastīti, devu to apčamdīt arī viņam (varu derēt, ka tas no malas izskatījās ļoti smieklīgi).

Lūk, tāda bija mana pirmā satikšanās ar Marence ziepēm. Taču tagad tālāk par to, ko sola Latvijā ražotās zaļo dūņu ziepes, un kā šie solījumi strādā dzīvē.

20180117161818-35278.jpg

Ražotājs produkta aprakstā vēsta, ka zaļo dūņu ziepes maigi attīrīs ādu, jo dūņām piemīt mitrinošas īpašības. Vienlaikus ziepes uzlabos ādas elastību, baros, mitrinās un tonizēs ādu.

Ziniet, ziepju gabaliņš ir tik liels, ka to grūti pat noturēt rokās, tāpēc varu derēt, ka tas man kalpos vismaz pusi mūža, un es ceru, ka tā, jo pēc pirmās lietošanas nedēļas varu teikt, ka man patīk. Patīk!

Dziļāk skapītī novietoju ikdienā lietoto sejas mazgāšanas līdzekli, tā vietā apņēmības pilna lemjot turpmāk testa nolūkos seju mazgāt ar Marence jaunajām ziepēm. Ar mitrām rokām saziepējot ziepju gabaliņu, veidojas vieglas, maigas putiņas, kuras uzklāju uz sejas un nedaudz paturēju. Pēc tam seju noskaloju ar remdenu ūdeni un viegli nosusināju.

Pēc pirmās lietošanas reizes es jau gaidīju nākamo, un nu Marence ziepes ir kļuvušas par manu ikdienas sastāvdaļu, kopjot seju no rīta un vakarā.

20180117161835-70476.jpg

Dabiski mana seja ir ļoti taukaina, savukārt pēc šīm ziepēm taukainums ir mazinājies, taču vienlaikus sejas āda netiek brutāli sausināta, kā tas mēdz būt ar citām ziepēm. Nav velkošās un nepatīkamās sajūtas, kā mazgājot seju ar parastām ziepēm.

Kāda kļuvusi mana sejas āda? Ja teiktu, ka samtaina, tad noteikti nemelotu. Mana seja ir patīkami maiga un ar tīrības sajūtu apveltīta.

Ja runājam par aļģēm, tad kādu noteikti varētu arī interesēt ziepju aromāts. Teikšu, kā ir, tas ir neuzbāzīgs un nebūt netraucē sejas procedūtu veikšanu. Drīzāk varētu teikt, ka tās patīkami liegi smaržo pēc zālītēm un Latvijas pļavām.