Marence produktu tests

Marence produktu tests

04. Feb 2018, 12:00 Cielavinna Cielavinna

Ar Marence produkciju iepazinos jau agrāk, pateicoties Māmiņu kluba kongresa rīkotajam punču konkursam kopā ar Vikrem veikalu. Nominācijā "Lielākais puncis" es ieguvu balvu, kurā bija ar Marence kosmētiskie līdzekļi- liftinga krēms ādai ap acīm un liftinga krēms kaklam un dekoltē zonai. Lietojot šos līdzekļus, mani priecēja tas, ka Latvijā ražo šāda veida kosmētiku, kurā tiek izmantotas izejvielas proti no mūsu dabas resursiem- saldūdens dūņām. Marence ir konkurēt spējīgi visiem dārgajiem krēmiem kurus varam veikalos nopirkt.

Brīdī kad Māmiņu klubā ieraudzīju iespēju notestēt Marence kosmētiskos līdzekļus nešaupīgi piekritu, jo kosmētika šīs firmas ir laba un dabīga. Es izvēlējos izmēğināt sejas masku, jo pirms tam biju lietojusi citas firmas masku, bet ne no dūņām veidotu, bet uz kūdras bāzes. Tapēc likās interesanti salīdzināt šīs maskas, jo gan kūdra, gan dūņas ir pieejamas pie mums. 

Liels paldies Māmiņu klubam par iespēju izmēğināt arī Marence ziepītes.

Marence firma ražo divu veidu ziepes, kurās tiek klāt pievienots- citronzāle vai pačūlija. Man bija iespēja izmēğināt ziepes, kurām klāt pievienota ir citronzāle. Meitenes, ja Jūs vien zināt cik patīkami smaržo šīs ziepes. Lietojot dušas želejas vietā šīs ziepes, Jūs savu ādu patīkami iepriecināsiet, jo tā paliek maiga un smaržīga.

Nākošais ko izmēğināju ir sejas maska. Ko varu teikt, noteikti ieteiktu katrai sievietei izmēğināt šo sejas masku, jo jau pēc vienas lietošanas reizes sejas āda paliek starojošāka un maigāka.

Marence kosmētiku var iegādāties Vikrem veikalā un veikala interneta mājaslapā var iepazīties ar Marence produkciju.

Tiešām iesaku Jums šīs firmas produkciju, kaut no tā skatu punkta, ka tā ir mūsu pašu vietējais ražojums.