Maratons dzīves garumā?

Maratons dzīves garumā?

28. Mar 2015, 00:27 sandux sandux

Titulbildē foto ar ūdens pudeli - kā atgādinājums man, ka jādzer ūdens, lai gan ar to man problēmu nav. Esmu tiešām dzērusi pietiekami. Līdz ar krūts barošanas izbeigšanu ūdenim beidzot varu piepilināt arī citronu, kas man ļoti patīk un garšo. Un ir dikti veselīgs.

Uz ruļļošanos arī cītīgi eju! Ņemu līdzi arī savu mazo bebuku.

20150328001737-14697.jpg

Par rezultātiem paagri spriest, bet izmaiņas ir! Ja kilogramu izteiksmē - tad kādi divi būs aizgājuši labākas maizes meklējumos:) Ceru, uz neatgriešanos!

Ar apņemšanos nenašķēties vakaros - izpildu uz 65%. Dažreiz atļaujos kaut ko saldāku vai vairāk, bet tomēr jāatzīst, ka noturēties sanāk diezgan labi. Tāpat pieturos pie rudzu maizes, nevis baltmaizes un bulkām.

Protams, man vēl tievēt un tievēt, bet prieks, ka redzu jau kaut kādu rezultātu. Biju pat no skapja izvilkusi savas iepriekšējās bikses, bet nu tālāk par puscisku uzvilkt nevarēju:(

Mani rezultāti 10 ballu skalā novērtējami ar 7 ballēm, jo vienmēr var labāk, pareizāk utt. Bet esmu diezgan apmierināta.

Šis marta maratons palīdzēja man organizēties, sevi motivēt, jo esmu sapratusi, ka man ir nepieciešama kaut minimāla, bet uzraudzība, ar vienu vēlmi vien ir par maz.

Vēl kādu foto ar pirms un pēc? Noteikti! Bet tad, kad būs sasniegts mans mērķis - vismaz 62 kilogrami! (Man šobrīd ir 69-70, iesāku tievēt ar 76.)

Veiksmi visām savu mērķu sasniegšanā!

sandux sandux 29. Mar 2015, 19:17 Bella_donna

Paldies, to jau visu laiku ievēroju😉