Maratons! Aiiiziet!!

02. Mar 2015, 20:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu TIIIIK priecīga par šo konkursu, kas varbūt beidzot izsvēpēs manu slinkumu. Tā būs mana motivācija, iedvesma un personīgais treneris!

Divu iemeslu pēc-

*es gribu savās kāzās (maijā) izskatīties lieliski

*galīgi nepatīk tas, ko rāda spogulis

1.februārī lūdzu savam vīrietim mani sabildēt, tā teikt, lai ir ar ko salīdzināt. Pirmās divas nedēļas veicās labi- sanāca mainīt ēšanas paradumus un katru vakaru vismaz 15 minūtes pavinngrot un likās, ka tiešām ir efekts. UN tad nāca skolas pēdējā eksāmena stress. Jā, par vingrošanu aizmirsu un manā prātā stress nozīmē nenormālu rīšanu. Savukārt, tas rada acumirklī redzamu "riepu" un arī sirdsapziņas pārmetumus. Līdz ar to pienākot 1.martam par fotogrāfijām negribēju pat domāt.

KO es gribu? Tikt vaļā no 2 kg, dabūt nost to Michelinu, un uztvirtināt kājas un sēžamvietu!

To varu panākt ar veselīgu uzturu, skriešanu un tādiem elementāriem vingrinajumiem ka pietupieni un izklupieni. Man ir skaistas/jaunas kleitas, gribu lai nav kauns tās vilkt.

Protams, martam atbilstoši- āda nekāda, mati sausi, nagi lūzt, enerģijas trūkst.

Vēl viena lieta, ko nedaru - ūdens dzeršana. Ikdienā to vien daru, kā citām sievietēm stāstu par tā nozīmi, bet pati vienkārši nevaru. Tātad, apņemos izdzert 1, 5l, vismaz.

Iesākumam pietiks. 

Tā kā šonedēļ sāksies diennakts maiņas slimnīcā, tad īsti nevaru saprast- vai tas mērķi apgrūtina sasniegt, vai arī tam palīdz. 

Tad jau redzēs!

Tā kā uzņemtie foto nav diez ko iepriecinoši, tad pievienošu ko pavisam vienkāršu:)