Maratona atskaite par ēdienkarti

Maratona atskaite par ēdienkarti

23. Mar 2015, 09:37 inleila inleila

Ļoti atvainos, ka vakar nesanāca iesūtīt trešo atskaiti, jo vakar bija "uzkāries" internets, un tikai šodien beidzot viss kārtībā. Zinu, zinu, nevajadzēja atstāt uz pēdējo dienu, bet pagājušā nedēļa paskrēja vienā skriešanā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Pagajušā nedēļā katru rītu sāku ar siltu ūdens glāzi. Beidzot izdevās!:) Jo vairākas reizes sev solījos dzert, bet bieži izlgāk par 2-3 dienām pēc kārtas neizdevās.

Katru dienu cenšos izdzert līdz 2 litriem ūdens. Bet jau nedēļu paralēli ūdenim dzeru arī bērzu sulu.

Pēdējo divu nedēļu laikā gandrīz katru dienu manā ēdienkartē iekļauti zaļumi, liesais biezpiens ar tomātu, zaļiem lociņiem. Un pagājušā nedēļa bija zivju nedēļa, jo 2 reizes gatavoju tvaicētu zivi ar zaļumiem. Brokastīs ēdu auzu pārslu putru, vārītu ūdenī, bez cukurs un sāls, tikai pievienojot karotīti pašgatavotu cidoniju sīrupu.

20150323093404-20793.jpg

No saldumiem pagājušo nedēļu "sagrēkoju" ar vienu saldējumu, jo tik saulāinās, siltās dienās sagribējās sen neestu gardumu.

Šķīvi OnPlate gribētu izmēģināt. Bet biežāk laikam pasniegtu ēdienu šajā šķīvī vīram, jo viņam biežāk gribas piekraut pilnāku šķīvi ar ēdienu.:)

Agrāk neesmu ievērojusi nekādas diētas, tikai esmu centusies ēst mazāk našķus un vēlu vakarā.

P.S. Titulbilde no: http://upgrademe.eu/glaze-udens/