Mans vīrs mani sit, tātad mīl!

Mans vīrs mani sit, tātad mīl!

09. May 2014, 14:59 čabule čabule

 Stāsts gan nebūs par manu ģimeni, bet pēdējā laikā mēs esam sākuši diskutēt par vardarbību ģimenē.

Pastāstīšu par savu draudzeni. Pieņemsim, ka viņu sauc Anna un viņai ir 22 gadi. Dzīve Annai nav bijusi no vieglajām. Meitene apprecējās 18 gados, kad tikko bija palikusi stāvoklī no sava drauga Pētera. Diemžēl bērniņu viņi zaudēja. Pēc tam vēl vienu... Līdz beidzot jaunieši, tika pie ilgi gaidītās meitiņas Ilzītes. Neilgi pirms Ilzītes 1. jubilejas jaunais pāris oficiāli šķīra savu laulību.. Un tad tikai sākās. Anna no Pētera nevēlējās nekādus alimentus, Pēteris pirka meitai pārtiku, dažreiz, kad bija sarunāts satikties, lai iegādātos Ilzītei šo to, Pēteris sāka nenākt. Vienkārši nepabrīdināja un neatnāca. Tā tas kādu laiku turpinājās, Pēteris tad atnāca, tad ne. Pēc kāda laika Anna sāka satikties ar citiem vīriešiem, jo nevēlējās viena audzināt savu meitiņu. Pēteris par to uzzināja, un kādu nakti ielauzās Annas dzīvoklī un sāka viņu sist. Pēc pamatīga kautiņa, meitene piezvanīja savai draudzenei un visu izstāstīja, sarunas laikā Pēteris atkal viņu sāka sist un draudzene visu dzirdēja. Šī draudzene man arī visu izstāstīja- viss notika kā filmās, kad caur telefonu dzirdams, ka kaut kas notiek, bet palīdzēt nevar- Annas draudzene nezināja adresi, kurā Anna mitinās un nevarēja izsaukt policiju. Nākošajā dienā satikāmies ar Annu un mēģinājām viņu pierunāt, lai griežas policijā. Pārsteidzoši bija tas, ka Anna to nevēlējās, viņa teica, ka Pēteris viņu mīl, viņš vienkārši bija dusmīgs un piedzēries, tas nekad līdz šim nebija noticis un neatkārtosies.. Izstāstīju Annai savas šaubas par to, ieteicu no Pētera izvairīties, iesniegt prasību par alimentu izmaksu, kā arī vērsties policijā. Notika gluži pretējais- Anna atkal satikās ar Pēteri, lai nopirktu Ilzītei pārtiku un citas nepieciešamās lietas. Pēteris Annai atvainojās, bet meitenei vēl kādu laiku bija jāstaigā ar saulesbrillēm. Nebija sadzijušas pat pirmās rētas, kad notikumi atkārtojās, bet Anna dedzīgi aizstāv savu bijušo vīru. Kāpēc tā?

Šo situāciju pārrunāju ar savu vīriņu. Es viņam teicu, ka tas ir nepieļaujami sist sievietei. Mani šokēja tas, ka mans vīrs ir nedaudz citās domās. Viņš teica, ka varētu gadīties situācija, kad sieviete novedusi vīrieti tik tālu, ka citādāk vairs nav iespējams. Es viņam nepiekritu, teicu, ka ja viņš kaut reizi palaidīs rokas, vienalga, ko es būšu izdarījusi- ar to mūsu attiecībām pienāks gals. (izklausās diezgan briesmīga saruna, bet tā gluži nebija, tas īsumā)...

Kāpēc sievietes, kuras tiek fiziski iespaidotas tik ļoti turas pie vīriešiem varmākām? Parunāsim!


P.S. Bilde no http://www.lasisblog.com/2011/11/11/men-hitting-on-women/

čabule čabule 10. May 2014, 23:25 maddara

noklausījos dziesmu.. jā.. komentārus tā neprasa...

09. May 2014, 16:12

mīlestība krievu stilā

čabule čabule 09. May 2014, 15:36 tigerpelite

Man liekas, ka komentāri, ko izsaki ligija22 ir pārāk skarbi!

čabule čabule 09. May 2014, 15:27 tigerpelite

tam es piekrītu, bet neuzskatu, ka sievieti būtu jāsit par vēlmi būt laimīgai.. Ņemot vērā to, ka pāris ir šķīris savu laulību un nedzīvo kopā- viņai ir brīva izvēle veidot citas attiecības..

DaceT DaceT 09. May 2014, 15:21

Arī es nesaprotu šādas sievietes, bet ir paziņu lokā tādas, kas to pacieš. Es nedomāju, ka viņas ir gluži stulbas, bet nezinu arī iemeslus kāpēc to jāpacieš.
Arī man ar vīru ir bijusi šāda saruna, lai gan viņš man tāds miera mika. Te nu viņš apgalvoja, ka jābūt pilnīgi atsaldētam idiotam, lai sistu sievieti, jo lai vai kā, spēki ir nesalīdzināmi un tas nav vīrietis, bet lupata. Ar to arī saruna beidzās😀