Mans skatījums uz kolosālo pasākumu

Mans skatījums uz kolosālo pasākumu

03. Mar 2013, 13:42 aab aab

Čau visām!

Ceru, ka nu jau esat modušās. Bildes gan man vēl nav visas, tāpēc pagaidām neko te nelikšu. Un tās, kas ir, es nelikšu apzināti (par to sīkāk parunāšu kādā citā blogā).

 

Sākšu ar to, ka bija milzīgs prieks satikt tik daudz foršu cilvēku, ieraudzīt dzīvē tās, kuras te, MK, tik aktīvi ņemas un iesaistas visā. Prieks arī par to, ka kāda ir mani atpazinusi (Wuda, lasīju tavu komentāru ;) ) Protams, ka arī es daudzas atpazinu, ieraudzīju arī pazīstamas sejas.

 

No rīta pamodos ar satraukumu. Bet patīkamu. Iekšā bija tas foršais stresiņš, kas vēsta - būs kolosāla diena! Labi, ka ārā spīdēja saulīte, tad tā arī palīdzēja vēl vairāk uzlādēt pozitīvās emocijas. Un štrunts, ka termometra stabiņš rādīja zem 0 atzīmes. Štrunts, ka Spice Home no manas mājas ir otrā Rīgas galā! Štrunts, ka ilgi jābrauc, jo tas viss bija to vērts!

 

Ierados, mani mīļie atbalstītāji jau bija par mani ātrāk ieradušies. Devos pie reģistrācijas galda un tur ko es redzu - Mamma27 un arī Inga! Inga un Mamma27, jūsu "čau" padarīja dienu vēl foršāku ;) Veiksmīgi pārģērbos un gaidīju ierodamies savu draudzeni, ar kuru kopā tad nu devāmies arī visos pārbaudījumos. Ko mūsu vīrieši ar bērniem?! - Protams, ka bija ar mums. Vispār mēs viņiem uzdevām uzdevumu, lai mūs bildē, bet šie šo uzdevumu veica tikai pie pirmajiem diviem uzdevumiem, pēc tam laikam netika mums līdzi :D Bet nu nekas, bērni patusēja, apskatīja seskus, vīrieši izrunājās par auto un pasiekalojās par tiem diviem, kas bija Spice Home telpās, kā arī paspēja izstaigāties gan pa Elkor, gan mēbeļu veikaliem. Ā, paspēja arī pie Elkor Meitenēm saēsties karstmaizītes, kas tika ceptas Philips stendā. Vismaz manai meitai garšoja :)

 

Vairākas reizes ar draudzeni piefiksējām, ka mūs kāds bildē. Saņēmām arī kādu vērtīgu fotogrāfa pamācību - ja bildē tev blakus stāvošu personu, smaidi arī tu, jo kadrā būsiet abas :D To vēlāk likām aiz auss un jau smaidījām abas :D Tikai nez kur varēsim redzēt tās bildes?!

Žēl, ka sākums dikti ievilkās. Mo palika dikti aktīvs un dāmas nevarēja sagaidīt startu.

Uzdevumi bija interesanti. Tikai pie dažiem radās zināms šoks - a kas jādara?! Apjukām pie seskiem. Telpa liela, viss kas notiek, bet kas ir jādara - who knows! Pēc uzdevuma sapratu, ka manās mājās seska nebūs :D Vīrietis, kas bija manā uzdevumā, arī nebija no laipnajiem. Tā vietā, lai kaut nedaudz palīdzētu un es iztiktu bez traumām, viņš uzskatīja, ka ir jāpieliek viss bez maz pēc grāmatas.

Miltu uzdevums arī lika apjukt. Izstāvēju sijāšanas rindu, balta sapratu, ka tikai pie otra uzdevuma var saņemt zīmodziņu. Bet tur rinda vēl krietni garāka. Prieks bija par atraktīvo pavāru, kurš smīdināja dāmas un bija jautrs. 

Hokeja soma. Šo uzdevumu pildījām kā otro. Jau tajā brīdī likās jokaini, ka pēkšņi tiek mainīti noteikumi - viena krāmē mantas iekšā, otra - ārā. Kāda tad tur vairs vērtēšana?! Tāpat skatos citus blogus un saprotu, ka vēl vēlāk tika nomainīta hokeja soma pret koferi! Vai varbūt šajā brīdī bija gan hokeja soma, gan koferis un uz abiem viens ekipējums?! Atvainojiet, bet ja ir noteikumi, tad visiem vienādi.

Glāžu uzdevums nelikās grūts. Iepriekš biju apskatījusi kādās glāzēs kādu dzērienu lej. Tāpat reāli nebija tik mulsinošu glāžu, varēja arī uz izslēgšanas metodi salikt dzeramos pie glāzēm. Vairāk gan pārsteidza Strautmanes kundze. Stāvēja tā it kā vienkārši ir tur jābūt un nu tad ir arī. Tik vienaldzīgi. Žēl, jo viņa taču skaitās etiķetes pārzinātāja. 

Neiedziļināšos pārējos uzdevumos, to dubultajos uzdevumos, atvieglojumos un vēl visā pārējā.

Apbalvošana bija jauka, prieks par meitenēm, kas saņēma titulus. Un pats galvenais prieks man ir tāds, ka es nelaimēju to kafijas automātu :D Kāpēc prieks?! - Jo man nemaz tādu nevajag! Man nebūtu kur viņu likt un bieži viņu arī neizmantotu.

 

Kopsavilkums:

- lielās rindas, mazais laiks un uzdevumu nevienlīdzība, kad laika gaitā tika viss vienkāršots.

- ekspertu sarunas par uzvarētāju vēl pirms vispār ir visas startējušas.

- seski. man viņu tiešām palika žēl.

- neizprotamie kritēriji pēc kuriem tika piešķirti tituli.

- burzma. cilvēku tiešām bija par daudz.

- laika limits. par maz laika, lai mierīgi visu izdarītu. bija tiešām jājož pa veikalu.

 

+ protams, ka kolosālās sajūtas, kas bija, ir un būs arī vēl pāris dienas.

+ MK foršās māmiņas.

+ iespēja izrauties no ikdienas un šoreiz veltīt laiku sev.

+ protams, ka Andris Ērglis! (vispār es biju domājusi, ka viņš ir garāks vīrietis augumā)

+ tas, ka pasākums notika un lai notiek arī turpmāk.

 

PALDIES visiem, kas izveidoja šo kolosālo pasākumu!

 

Aab

Uzraksti atsauksmi par Mājsaimnieču Olimpiādi un laimē Sieviešu Kluba DVD

aab aab 03. Mar 2013, 21:17 lauritta123

jā, ir arī zināms rūgtums par pasākumu. bet vairāk gan prieks par jautro dienu un izraušanos no ikdienas rutīnas 😀
es veiksmīgi tiku pārģērbties wc. bet drēbes uzticēju vīram. tā tomēr drošāk jutos 😀
vienīgi mazliet žēl, ka šampis līdz skatuves daļai nemaz netika - Rīgas Dīva man ļoti garšo 😃

annijalise annijalise 03. Mar 2013, 21:04

🌷🌷🌷

aab aab 03. Mar 2013, 14:56 lindamaple

pilnīgi manas domas!
iespēja sapucēties, būt uzmanības centrā bija pats labākais 😀

aab aab 03. Mar 2013, 14:32 mamma27

man arī garšo kafija. bet tik daudz nedzeru, lai vajadzētu tik lielu automātu 😃
nē, nu protams, ka es neatteiktos no kāda brīnumgarda Latte vai Kapučīno ar putukrējuma cepurīti.... mmm.... bet ar to jau katru dienu grēkot nevar. var sevi palutināt arī kādā kafejnīcā 😀

mamma27 mamma27 03. Mar 2013, 13:50

😀 Nu jauki aprakstīt! Man patika,komentārs ,par to ka priecājies ,ka nelaimēji kafijas automātu! Man gan dikti viņu gribējās😃 jo kafija ļoti garšo,īpaši ja var pagatavot citādāku !
Gaidu bildes!

aab aab 03. Mar 2013, 13:43

p.s. kājas vakar sāpēja gana un sāp vēl šodien 😃
nez ko es tādu vakar darīju... 😃