Mans palīgs - BIO Oil eļļa

Mans palīgs - BIO Oil eļļa

10. Feb 2017, 10:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
No brīža, kad uzzināju, ka esmu stāvoklī, sāku aizdomāties par rūpēm, kas saistās ar ādu, jo arī tai vajadzīga palīdzība!

Par BIO Oil eļļu uzzināju internetā, un, kā reiz, iedomājos iegādāties (tajā brīdī ieraudzīju atlaidi šai eļļai Apotheka aptiekā), kad ieraudzīju, ka Māmiņu Klubs piedāvā to testēt, iesniedzu pieteikumu un man paveicās, par ko es ļoti priecājos.

Paņēmu ilgi gaidīto eļļu redakcijā, sāku to pētīt, bet ar ierašanos mājās uzreiz ķēros pie izmēģināšanas. Ko var teikt par šo eļļu? Eļļa Bio Oil, pat nevājas toksikozes stadijā, netraucē smaržas ziņā. Tai ir neuzbāzīgs aromāts. Lietoju vismaz divas nedēļas. Ar ādas mitrināšanu tika galā uz urrā! Vai varu teikt,  ka BIO Oil eļļa man iepatikusies un lietošu to arī turpmāk? Protams! Tā lieliski iesūcas ādā, āda nepaliek lipīga.

Eļļu iesaka lietot arī, ja ir rētas vai strijas. Mēģinu ieziest savas rētas uz kājām, bet pagaidām acīmredzamu starpību nemanu. Vēl eļļu rekomendē lietot, ja āda ir ar novecošanās, atūdeņošanās pazīmēm.

Tagad BIO Oil manā ķermeņa kopšanas līdzekļu plauktiņā ieņēmusi savu vietu. UN PATS GALVENAIS! Eļļas lietošana ir ļoti ekonomiska! Varu droši teikt, ka esmu atradusi līdzekli, kas man der par visiem 100%, tāpēc saku Paldies Māmiņu Klubam!

20170208211103-37524.jpg

lanakroxa (Maminklub.lv)