Mans glābiņš -vitamīni!

Mans glābiņš -vitamīni!

17. Jan 2017, 17:11 mamma27 mamma27

Mums mammām jādomā arī par sevi,ne tikai par bērniem. To es saprotu ar prātu jau sen,bet reāli vienmēr sevi atlieku uz beigām! Gan jau !!! Tad nu arī gada izskaņā nonācu sitācijā,kad sapratu- viss, beidzot arī man vajag domāt par sevi! Tā kā manam mazajam ,lielajam čalim nu pat palika jau gads un trīs mēneši ,viņam svarīgi ir uzņemt papildus uzturu ne tikai manu pienu.Tomēr viņš piebarojumu sāka normāli ēst tikai mēnesi pirms gada ,un jāsaka ,ka tikai tagad varu teikt, ka viņš dienā aizstāj pāris ēdienreizes .Tāpēc gribu vai negribu man bija jāturpina barot arī pēc gada,jo neko citu viņš neēda- nekādus maisījumus,ne no kādām pudelēm, salmiņiem traukiem. 

Barojot Hārdiju līdz gadam īsti nekādas izmaiņas neizjutu,tomēr pēc gada sāku just ka strauji krītos svarā(zem sava vecā svara ,kāds bija pirms grūtniecības), ļoti daudz ēdu un bez saldumiem nespēju iztikt ne dienu (jo vairāk ,jo labāk). Arī mati sāka pastiprināti krist, parādījās nogurums un bieži jutu ,ka reibst galva!!!

Organisms ir novājināts un viņam vajag rezerves. Čalis visu noēd.

Tad nu izlēmu,ka pamēģināšu Pregnacare vitamīni NEw mum būs tieši kā laikā, jo satur dažādus vitamīnus ,kas pēc manām domām man pietrūkt. 

Vitamīni jau vispār nav nekas slikts,ja viņus nelieto pārāk bieži un pārāk daudz. Tad nu tieši nedēļu pirms Ziemassvētkiem sāku dzert šos vitamīnus.

20170117170130-49631.jpg

Pakā ir 56 vitamīni, četras plāksnes-četrām nedēļām. Divi vitamīni dienā, ēšanas laikā vai pēc ēšanas. Burvīgs iedalījums uz iepakojuma-atzīmēts pa dienām. Es esmu ļoti aizmāršīga uz vitamīnu dzeršanu, zāļu lietošanu,tad nu šis man ļoti palīdzēja. Ja biju piemirsusi,atlika vien paskatīties uz plāksnītes un uzreiz redzēju vai šodienas vitamīni ir izdzerti vai nav. Tā ka šādas it kā vienkāršas lietas tiešām spēj ļoti noderēt!

Bet nu par pašiem vitamīniem. Laikam pirmo reiz dzīvē jutu reālu iedarbību no vitamīniem! Tas jau nozīmē ,ka manam organismam tiešām nebija labi. Jau pēc nedēļas jutu ,ka man ir samazinājusies kāre pēc saldumiem.Arī vīrs pamanīja,ka nu jau katru vakaru braucot mājās nav uzcepti keksiņi, kūciņa vai nopirkts kas gards lielā vairumā!
Tas ļoti priecēja,jo tiklīdz samazinājās kāre pēc saldumiem, jutu ,ka arī galva vairs nereibst. Pēc pāris nedēļām jau skatījos,ka arī mati kaut kā vairs nenāk tik daudz ārā mazgājot. Arī enerģija paliek vairāk un nogurums ap pulksten 16:00 kaut kur pazudis.

Šobrīd dzeru pēdējās vitamīnu kapsulas un varu teikt ,ka esmu loti apmierināta ar šiem vitamīniem. Tiešām jutu reālu labumu un esmu apņēmusies nopirkt un izdzert vēl vienu iepakojumu ,jo ar mazo čali esam nolēmuši,ka vēl janvārī viņu cītīgi barošu un tad no februāra mēģināsim atradināties no krūts ēšanas! Nāks pavasaris , jāsāk jauna dzīve gan man ,gan viņam.Un darbs jau arī ir rokas stiepiena attālumā un Hārdijam dārziņa gaitas!