Esi skaista katru dienu! Baudi manikīru, pedikīru un sejas masāžu Māmiņu Klubā!

Esi skaista katru dienu! Baudi manikīru, pedikīru un sejas masāžu Māmiņu Klubā!

24. Oct 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena no mums ir pelnījusi justies skaista un mīlēta, un tieši tad, kad esam uzposušās, izskatāmies nevainojami, no mums izstaro īpašs šarms. Sevi jāpalutina arī gaidību laikā, un īpaši par sevi aizmirst nedrīkst tad, kad bērniņš ir jau klāt! Izbaudi skaistumkopšanas procedūras Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

PIESAKIES SKAISTUMKOPŠANAS PROCEDŪRĀM PIE KRISTĪNES BĒRZIŅAS MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT>>

MANIKĪRS UN PEDIKĪRS

20130407174707-20247.jpg


Kāpēc izvēlēties manikīru un pedikīru grūtniecības laikā?

  • Lai gan ir topošās māmiņas uztraucas,vai grūtniecības laikā ir droši veikt manikīru un pedikīru, mēs atbildam- jā, tas ir pavisam droši, ja vien dodies pie zināma speciālista, kurš instrumentus rūpīgi sterilizē.
  • Turklāt grūtniecības laikā hormonu ietekmē nagi mēdz augt ātrāk un stiprāki,tāpēc izmanto šo priekšrocību!
  • Turklāt pedikīrs kājiņām pēdējā grūtniecības trimestrī var sniegt patiesu atvieglojumu kājām, paaugstinot cirkulāciju un samazinot pietūkumu, nemaz nerunājot par to,ka topošā māmiņa jutīsies skaistāka un pievilcīgāka ar sakoptām pēdām un nagiem.

Kāpēc izvēlēties manikīru un pedikīru jaunajām māmiņām?
Atzīsim, jaunajām māmiņām ir diezgan grūti atlicināt laiku,lai palutinātu sevi un savu ķermeni, jo jāizplāno, kam atstāt bērniņu pieskatīšanai, jāatslauc pieniņš un jāveic vēl citi sagatavošanās darbi. Māmiņu Klubā aicinām jaunās māmiņus uz manikīru vai pedikīru! Kamēr māmiņa tiks palutināta ar procedūrām un varēs izrunāt visus jautājumus un atbildes ar dūlu Kristīni Bērziņu, bērniņš līdzās mammai varēs padzīvoties uz mīkstās sedziņas un rotaļlietām.

SEJAS MASĀŽA

Maiga un saudzīga sejas masāža veicina sejas ādas mikrocirkulāciju, stimulē vielmaiņas procesus ādā, atslābina saspringtos mīmikas muskuļus. Sejas āda iegūst veselīgu krāsu, elastību, svaigumu. Sejas masāža padara elastīgu zoda daļu, tvirtākus plakstiņus. Izlīdzina pie deguna un lūpām grumbiņas. Piedod visam organismam kopējo atjaunojošo iedarbību, kā arī nostiprina imūnsistēmu. Vai vēlies ko tādu izmēģināt? Tu, pavisam noteikti, esi to pelnījusi! Nāc uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu un palutini sevi!

20160824185129-47241.jpg

Procedūra sevī ietver – sejas attīrīšanu, tonizēšanu,  masāžu ar dabiskām eļļām, sejas maskas uzlikšanu un sejas krēma uzklāšanu. Procedūra lieliski attīra un nomierina sejas ādu.

Procedūra atjauno sausu sejas ādu, izlīdzina mazas grumbiņas un novērš ādas lobīšanos. Tā palīdz veidot jaunu, dziļi mitrinātu, elastīgu un gludāku sejas ādu.

Masāža ir viens no veidiem, kā atgriezt harmoniju dvēselei un miesai

Masāžas tiek veiktas ar persiku kauliņu eļļu,  vīnogu kauliņu eļļu, kokosa eļļu, kakao sviestu. Eļļas padara ādu elastīgu un vienlaicīgi to arī bagātīgi mitrina un baro.

  • Āda tiek atbrīvota no atmirušajām šūnām, neskarot dzīvās šūnas
  • Sejas ādā uzlabojas asinsrite
  • Sejas āda saņem vairāk skābekļa un vieglāk tiek izvadītas šlakvielas
  • Āda kļūst maiga un tvirta
  • Atjaunojas veselīga ādas krāsa, tā iegūst mirdzumu

Māmiņu Klubā manikīru, pedikīru un sejas masāžu veiks Kristīne Bērziņa- dūla un manikīre!

20160824190811-22771.jpg

Kā kosmētiķe  Kristīne Bērziņa strādā jau  6 gadus, vadot savu privātpraksi Jūrmalā un Rīgā. Pirms dēliņa piedzimšanas viņa strādāja ar grūtniecēm un jaunajām māmiņām- veicot skaistumkopšanas procedūras pie viņām mājās.

Pašlaik, lielu daļu Kristīnes dzīves aizņem mācīšanās Dūlu skolā, kā arī praktisko zināšanu apguve P.Stradiņa slimnīcā - dzemdību nodaļā - asistējot vecmātei dzemdībās, krūts barošanā, kā arī, sniedzot emocionālu atbalstu topošajām un jaunajām māmiņām. Kopš 2012. gada novembra, viņa konsultē grūtnieces individuāli, sagatavojot un atbalstot tās dzemdībās.

Procedūru laikā, kliente saņems ne vien kvalitatīvu pakalpojumu, bet arī emocionālu atbalstu, iespēju saņemt atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem par grūtniecību, dzemdību un pēcdzemdību periodu, kā arī nebūs jādomā par bērnu pieskatīšanu.
Procedūras laikā kabinetā valdīs mierīga un patīkama gaisotne, fonā skanēs mūzika un dzerot siltu tēju ikvienai no topošjām un jaunajām māmiņām būs iespēju atslēgties no ikdienas rūpēm un veltīt laiku sev!

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

 

PIESAKIES SKAISTUMKOPŠANAS PROCEDŪRĀM MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT>>