Manas attiecības ar MK

28. Jan 2018, 22:24 RaganeenC RaganeenC

Grūti pateikt - pirmais bija raksts par meklēto tēmu forumā vai raidījums; šķiet, pavisam sen redzēju raidījumu TV - ciemojoties pie mammas, māsīcas (pašai mājās jau vairākus gadus nav TV). Vispārīgi Māmiņu Klubā (MK) apkopoto informāciju izmantoju jau ilgi, pirms pievērsu uzmanību, ka tas ir raksts MK - meklējot Google, atvēru MK esošos rakstus. Platformai pastiprināti sāku pievērst uzmanību, kad biju gaidībās - veicu izpēti internetā par lietām, kas būtu noderīgas, bet ko pati neiedomātos, par situācijām, kas varētu gadīties. Gaidību laikā arī piereģistrējos, bet līdz šim pārsvarā esmu lasītājas lomā; papildus tapuši daži komentāri pie rakstiem, par kuriem gribēju izteikties, un viens foruma ieraksts. Bet jau briestu nākamajiem. :)
Vairākkārt, gan vēl gaidību laikā, gan pēc bērniņa piedzimšanas (pagājušā gada augustā), skatījos publicētos hendlinga video un video par atraudziņas sagaidīšanu, otrais man praktiski ilgi bija kosmoss.

Ļoti novērtēju MK apkopotās informācijas pieejamību - reizēm kāds raksts ir tieši tas, kas dod sirdsmieru, ka "ar manu bērnu viss ir kārtībā", un ka izmaiņas uzvedībā ir tipiskas attiecīgajam vecumposmam. Arī lasīt citu mammu pieredzes, lai būtu vairākas iespējas, no kā izvēlēties, kad attiecīgo vecumu sasniegs mans mazulis. Piemēram, pateicoties kāda foruma ierakstam, esmu uzzinājusi, ka ir tāda bērna vadīta ēšana, kas tas ir, un ka man tas šķiet pielietojams savas ģimenes dzīvē.

Ticu, ka jaunais formāts nesīs pozitīvas pārmaiņas, prieks par prieku jaunā kanālā, un gaidu, kad kļūs pieejama MK grāmata. Lai izdodas! (Y)