Mana vaļsirdīgā atzīšanās

08. Mar 2016, 21:49 liiigucis liiigucis

ANKETA

1. Iepazīsimies: kas tu esi, ak skaistā sieviete!? Pastāsti par sevi un pievieno pilna auguma foto - obligāti!

Esmu meita, līgava, censone, mājsaimniece, padomdevēja līgavaiņa darba jautājumos un šobrīd apgūstu krievu valodu. Mans mērķis ir ģimenes izveidošana, interesanta darba atrašana un kvalitatīva brīvā laika pavadīšana. Dievinu braukt ar auto, satikties ar draudzenēm un kopīgas visas ģimenes pasēdēšanas.

20160308214623-96593.jpg

2. Runā, ka katrai sievietei esot sava rozīnīte. Un vēl arī.. trakums. Kas ir tev? Cik traka esi, ja vērtē sevi pēc 10 ballu vērtējumu skalas? Nosauc savas trakākās rīcības.

Man ir laba humora izjūta :) .  Bet, ja vērtē trakumu skalā no 1 līdz 10, tad man būtu kādi 6. Ir dažas trakas idejas, kas atstātas sapņos, bet vēl nav īstenotas, kā , piemēram, gumijlēkšana. Trakākās rīcības labāk nerakstīšu, jo ne visi sapratīs. Bet esmu diezgan spontāna, ja pēkšņi izdomāju, ka šovakar kaut kur jāaizbrauc uz neparastu vietu, tad noteikti to arī izdaru, jo adrenalīns dod man spēku citām dienām.

3. Uz kādām kardinālām pārmaiņām savā ārienē esi parakstījusies? Pastāsti un parādi!

Pirmā kardinālā pārmaiņa, jau pusaudžu gados, bija melni mati no gaiši brūniem. Tajā laikā jutos visskaistākā un arī tagad gribētu atpakaļ tādus matus, bet šķiet, ka vecums vairs neļauj tā riskēt ar izskatu. Pēc tam jau lielāka izdomāju, ka jāpamēģina arī blondais tonis, jo savādāk nezinātu kā ir būt blondīnei :) . Tas bija satraucoši un daudzi atskatījās, bet tomēr tā nebija mana dvēseles krāsa.

20160308214807-65585.jpg

20160308214659-87303.jpg

4. Vai tu gribētu kādreiz, ka tev nogriež matus.. bez tava galavārda? Ko tu atbildētu, ja tev to piedāvātu? Kategorisku NĒ, vai arī..?

Šobrīd matus cenšos ataudzēt, jo tie ir apmēram līdz pleciem, tāpēc bez mana gala vārda būtu grūti ko tādu noorganizēt. Bet ja griezums būtu manam izskatam atbilstošs, es padomātu.

5. Vai tu spētu kādreiz pārkrāsot matus.. zilā, zaļā, sarkanā krāsā? Vai arī... "nekad", "ne par kādu cenu"!?

Mans sapnis pēdējos gados bijis nokrāsot matus pelēkus vai zilus, bet tā arī neesmu uzdrošinājusies, jo diez vai vīrs to atbalstītu :D

6. Ideālais manikīrs - kāds tas ir tev? Parādi, kādas ir tavas rokas tagad.

20160308214833-71485.jpg

Šobrīd, kā redzams bildē, man manikīrs ir ļoti elementārs, varētu pat teikt, ka manikīra nav, jo pašai skaisti nesanāk, bet līdzekļi ierobežo, lai apmeklētu manikīru. Ideālais manikīrs man būtu klasiskais franču vai gelish ar pavasarīgām puķītēm.

7. "Trakākais manikīrs"- kāds tas varētu tavuprāt, būt? Piemēram, melna nagu laka..  - lakotu tādus?

Trakākais manikīrs būtu melns ar tādiem kā asiņainiem pleķīšiem, izskatītos vienkārši šausmīgi, tas gan nebūtu ikdienas stils :D Bet dzīvē daudz ko vienreiz var pamēģināt. Vēl traki man šķistu ļoti gari, spici nagi košās krāsās.

8. Kas ir tavas pašas nesaskanīgākās apģērbu komplektācijas? Ja tādu eksperimentu nav bijis, tad kāpēc?

Manuprāt viens no nesaskanīgākajiem komplektiem bija pirms pāris gadiem uzvilkta maza melna kleitiņa ar sportiska stila jaku un bērnišķīgu rozā somiņu. Tagad atskatoties uz bildēm, liekas, ka trakāk vairs nevarēja būt. Esmu izmēģinājusi dažādas apģērbu kombinācijas, bet ikdienā pieturos pie sava stila. Nekad neesmu izmēģinājusi tās lielās galvas rotas, kas no malas izskatās smieklīgas.

9. Kāds apģērba stils, tavuprāt, tev piestāv visvairāk?

Manuprāt, vislabāk man piestāv klasiska stila apģērbs. Ar melnu, baltu un pelēku nekad nevar kļūdīties.

10. Tavs tradicionālais make-up, kāds tas ir? Un kāds būtu TAVS drosmīgākais make-up?

Tradicionālais make – up man ir skropstu tuša, lūpu krāsa vai lūpu balzams. Uz svētkiem, pasākumiem mēdzu uzkrāsot arī tonālo krēmu, acu ēnas, lūpu krāsu, kas izceļās. Drosmīgu make – up neesmu mēģinājusi, tas noteikti būtu ar bronzeri, acu laineri, vaigu sārtumu, dekoratīviem tetovējumiem pie acīm. Jau tagad izklausās pārdroši.

11. Vai tev vajadzēja daudz laika, lai izlemtu piedalīties šajā projektā? Kāpēc tomēr "JĀ"?

Parasti esmu tā, kas vispirms izdara un tikai pēc tam padomā vai to vajadzēja. Tomēr tāda ir lielākā daļa manas dzīves, tāpēc… kāpēc gan ne :)