Mana iespēja atpūsties un būt skaistai!

Mana iespēja atpūsties un būt skaistai!

11. Apr 2013, 14:18 aab aab

Sveikas!

Nu jau ir tieši nedēļa apkārt kā man bija iespēja ierasties Māmiņu Kluba mājīgajās telpās un izbaudīt lielisku sevis palutināšanu! Jā, es biju uz manikīru pie meistarītes Kristīnes!

Kā man gāja, noteikti varēs redzēt kādā no Māmiņu Kluba raidījumiem, bet es vēlos pastāstīt to, kas palika aiz kadra.

Kā jau jebkura nopietna un jauna lieta sākas ar nelielu satraukumu. Man gan ir jāatzīstas, ka šī bija pirmā reize, kad manām rociņām tika veikts manikīrs! Jā, pirmā! Protams, ka esmu gribējusi iet arī iepriekš, bet esmu tīri cilvēciski baidījusies. Es negribu iet uz kādu kaktu salonu, kur neviens nevar garantēt, ka instrumenti ir tiešām sterili, ka manikīrs tiks veikts kvalitatīvi, nebūs riski manai veselībai un atmeosfēra būs patīkama. Es negribu teikt, ka mazajos saloniņos nevar saņemt kvalitatīvu pakalpojumu, noteikti ir kolosālas meistarītes. Tikai mani tracina, kad frizieres un cits apkalpojošais personāls (arī manikīra meistarītes) klačojas par visu ko, ka, manis apkalpošanas laikā, runā privātas sarunas pa tel. Mani neinteresē viņu problēmas, kaimiņu kašķi un citas tenkas. Es taču maksāju par laiku, kas tiek veltīts man! 

Ar meitiņu ieradāmies mazliet par agru, bet mana Čiepa jau ļoti labi pazīst MK telpas un devās palīgā iekārtot telpu vingrošanai, paspēlējās ar bumbām un citādi izklaidējās! Prieks arī par to, ka neaizmirst par māmiņām, un tiek piedāvāta kafija, tēja. Protams, ka rīta agrumā no kafijas krūzes ir grūti atteikties :)

Kad viss gatavs filmēšanai, visi ir ieradušies, tad varam sākt. Un te jau sākās mulsums! Man tieši iepriekšējā dienā ļoti niezēja labā plauksta - draudzene teica, ka būs ar kādu jāsveicinās! Jā, tā arī bija - jauka sasveicināšanās ar Kristīni un varam ķerties pie darba. Visa procesa laikā varēju uzdot dažādus jautājumus, bet nu tas mulsums.... Tiešām jūtams! Kā nekā tevi taču novēro, filmē.... Uzreiz atraisīties nav viegli. Fonā nomierinoša mūzika, bērns pie mantu kastes, meistarīte, kas dara labu darbu.

Protams, ka mana Čiepa nevar visu laiku spēlēties viena, rodas interese, ko mamma tur dara! Vairākas reizes viņa pienāk pie galda, paskatās un aiziet spēlēties. Bet ilgi jau tā nevar apmierināt ziņkāri. Kristīte piedāvā paspēlēties ar nagu lakas pudelītēm, ko Čiepa arī veiksmīgi dara - tās viņai ļoti patīk! Bet ko daru es? Es izbaudu brīdi, kad kāds kaut ko dara man! Manas rociņas tiek lutinātas, masētas, apčubinātas! Mmmm.... Tik sen tas bija vajadzīgs! 

Laiks iet un jūtamies jau brīvāk, Kristīne izstāsta dažādus knifus, kas attiecas uz nagu un roku kopšanu. Sapratu, ka esmu uz pareizā ceļa un tā arī ir jāturpina! Lieliski!

Čiepa jau ir spēlējusies ilgi, laiks arī prasīties mammai klēpī! Protams, ka to arī var! Kad man tiek lakoti nagi, arī meitiņa pastiepj savu rociņu, lai arī viņai ir kāds skaists nadziņš! Tā nu viņa tiek pie diviem spīdīgiem nadziņiem! Viņai ir prieks, ka arī viņai ir kaut kas izdarīts!

Pēdējie roku tuvplāni, pēdējie vārdi un ir laiks pamosties un saprast, ka tas tiešām notika ar mani! 

 

Protams, ka būs cilvēki, kas teiks, ka cena ir augsta, ka var arī lētāk utt. Protams, ka var! Bet ne visur varu paņemt līdzi savu bērnu. Ne visur cilvēki nedusmosies, ka bērns skraida apkārt un izrāda interesi par visu notiekošo. Ne visur skanēs relaksējoša mūzika, gaiss būs svaigs un bērns turpat spēlēsies. Ne visur telpā nebūs liekas ausis. Ne visur varēsi kaut vai izkratīt sirdi! Ne visur saņemsi atbildes uz saviem jautājumiem par skaistumkopšanu  un kur nu vēl par bērniem! Un ne visur būs tik kolosāla meistarīte!

 

Paldies MK par lielisko iespēju! Es smejos, ka mans pirmais manikīrs laikam tika taupīts tieši MK! :)

Un Paldies Kristīnei!

Uz tikšanos!

 

Aab un Čiepa

MANIKĪRS UN PEDIKĪRS MĀMIŅU KLUBĀ: PIESAKIES!

Dūla-Kristīne B. Dūla-Kristīne B. 12. Apr 2013, 23:36

Mīļās meitenes, metiet pie malas kompleksus un nāciet sevi palutināt. Šī nav tā vieta, kur kompleksēt par savām kājām vai nadziņiem - tāpēc jau es esmu šeit, lai tās sakoptu un padarītu skaistas. Arī veicot kvalitatīvu klasisko pedikīru, nagu laka turēsies ilgi un kājas izskatīsies akurātas.😀

aab aab 11. Apr 2013, 15:05

es iedomājos kā būtu, ja man veiktu pedikīru 😃 tas būtu ļoti smieklīgi, jo man nežēlīgi kut kājas 😃 pat vīrs, kad masē pēdas, ķeras stingri klāt! 😃 bet vasarā kutelīgus brīžus sagādā pat kāju mazgāšana 😃

nav jau arī obligāti jālako -galvenais ir sakoptas kājiņas un smuki apvīlēti nagi, mīksti papēdīši.
Un kautrēties noteikti nevajag - tieši tāpēc jau meistarīte strādā, lai palīdzētu sakopties profesionāli!

mamma27 mamma27 11. Apr 2013, 14:57 aab

Tam tik jāsaņemas. Vienmēr jau visādi kompleksi par kājām😀

to zinu, tik tāpēc arī nebija vēlmes pagaidām taisīt manikīru ,jo nagi jau gatavi😀 Jā labi jau nav, bet sanāk daudz vienkāršāk kopjami.jo man problēmas ar nagu lakām. neturās uz maniem nagiem-ne dārgas, ne lētas. 😀

aab aab 11. Apr 2013, 14:55 mamma27

nu re, manikīrs laikam tev tā nespīd, bet pedikīru jau varētu mēģināt 😉

gēla nagus Māmiņu klubā netaisa - a) ne pārāk labi grūtniecēm un barojošām mātēm b) kaitīgi putekļi procesa gaitā

mamma27 mamma27 11. Apr 2013, 14:45

tu esi tik feini uzrakstījusi,ka ļoti ieinteresēji. 😀 man gan ir gēla nagi-bet manikīru arī es nekad neesmu taisījusi😀 Tuvojoties vasarai ,es gan vairāk sāku aizdomāties par pedikīru- tas ar ir kas nezināms,bet gribētos izmēģināt!
Paldies par ieskatu 😀gaidīšu raidījumu ,lai redzētu pie cik smukiem nagiem esi tikusi😀

aab aab 11. Apr 2013, 14:24 Sandija Māmiņu Klubs

man ĻOTI patika! 🌷

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Apr 2013, 14:24

Pie Māmiņu Kluba dūlas manikīra iespējams tikt arī balvā - piedaloties šajā konkursā!
http://www.maminuklubs.lv/mk/jauns-projekts-kopa-ar-huggies-un-baltic-beach-spa-uzzini-vairak-168781/

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Apr 2013, 14:23

Ai, cik jauki, ka Tev patika!