Mana dienasgrāmata: Pārdomas par ēšanas paradumiem

Mana dienasgrāmata: Pārdomas par ēšanas paradumiem

01. Aug 2013, 11:28 nosiguldas nosiguldas

Vai zinājāt, ka ēšanas paradumus nosaka arī mūsu zodiaka zīmes. Šodien uzdūros rakstam par uztura īpatnībām katrai zodiaka zīmei:

AUNA ZĪME 
Ēšanas paradumi 
Tu esi emocionāla, visu uztver tieši un saasināti. Vienmēr gribi sasniegt iecerēto, tāpēc dzīvo pamatīgā stresā. Allaž steidzies, tāpēc bieži grēko, izvēloties ātrās uzkodas un steigas dēļ pat aizmirstot paēst. Uzņemtās liekās kalorijas sadedzini ar enerģisko dzīvesveidu, tomēr neregulārās ēdienreizes var nelabvēlīgi ietekmēt vielmaiņu. Šī Mēness zīme saistīta ar planētu Marss, kas atbild par imūno sistēmu, asinsriti un dzelzs līmeni asinīs, un tajā dzimušie bieži cieš no galvassāpēm dzelzs deficīta dēļ, gremošanas sistēmas traucējumiem un sirds veselības problēmām. 

Ieteicamais uzturs
 
Sāc ar organisma attīrīšanu no toksīniem, kas uzkrājušies trauksmainā dzīvesveida un neveselīgā uztura dēļ. Atsakies no ātrajām uzkodām, sāļiem ēdieniem un ēd daudz svaigu dārzeņu un augļu, dzer daudz ūdens. Pēc vairākām dienām, kad esi ēdusi īpaši veselīgi, ēdienkartei pievieno arī gaļu un zivis. Šie produkti jāēd, lai uzņemtu pietiekami daudz olbaltumvielu un dzelzi enerģijai, 
kas aktīvā dzīvesveida dēļ ātri izsīkst. Tev jāēd arī graudaugu produkti – maize un kukurūza, jo tie satur folskābi, kas palīdz organismā uzsūkties dzelzim. Nav ieteicams lietot kofeīnu saturošus dzērienus, jo tie var paaugstināt asinsspiedienu un saasināt galvassāpes. 

www.kas jauns.lv

Nu ko, man noteikti jāpiekrīt aprakstītajam, tas patiesi atbilst man un manam dzīvesveidam. Izlasot, secināju, ka esmu uz pareizā ceļa. Es nekādā gadījumā nedomāju atteikties no visa tikai tapēc, lai izskatītos slaida, mans mērķis ir nomest dažus kilogramus un gūt no tā maksimālu labumu.

  • Iemācīties dzert ūdeni
  • samazināt sāls un cukura patēriņu.
  • Vairāk vai mazāk sabalansēt savu ēdienu.
  • iemācīties ēst lēnām ar baudu
Pie tam es noteikti negribu pilnībā atteikties no kafijas, saldumiem, es tāpat ļoti labprāt izdzeru glāzi vīna vai sampānieša un kas tā par vasaru bez aukstas alus glāzes. Es noteikti gribu pamēģināt šo jauno iespēju, kaut vai tapēc , lai saprastu, vai man tas ir vajadzīgs un kam nākas iet cauri tām meitenēm, kas tievēšanu uzskata par pašmērķi. Es ļoti labi apzinos, ka savos 44, pēc četru bērnu dzemdībām, es nekad neizskatīšos kā 20 gadīga meitene un es to arī negribu. Es vēlos labi justies un pieņemami izskatīties atbilstoši savam vecumam. Es negribu un nevaru pieļaut, lai mana mazā pelīte kautrētos no savas nevisai jaunās mammas, kad uzsāks savas skolas gaitas. Tā kā iemeslu manām darbībām ir pāri pārēm.