Mammu Bizness Laura no Figura Line: man bija sajūta, ka visa pasaule tiešām sadodas rokās, lai piepildītu manu sapni!

Mammu Bizness Laura no Figura Line: man bija sajūta, ka visa pasaule tiešām sadodas rokās, lai piepildītu manu sapni!

23. Dec 2014, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 

Mans vārds ir Laura, MK pasaulē esmu „Vējš Matos” vai „Подруга Ветра” (portāla krieviskajā versijā). Ja iepriekšējais gads bija zīmīgs ar dēla piedzimšanu, tad šis ir manas profesionālās darbības atdzimšanas gads. Bet par visu pēc kārtas.

 20141222124235-38755.jpg

Kas iedvesmoja Tevi izveidot savu biznesu? Kā nonāci līdz šai idejai?

Šeit pie vainas tiešā mērā ir Māmiņu Klubs. Jā, jā! :) Šī gada martā piedalījos konkursā „Labākā Sieva 2014”. Diezgan ilgi domāju, piedalīties vai nē un pēdējā brīdī iesūtīju pirmo blogu. Tās bija burvīgas pašanalīzes nedēļas. Nezinu, kā tieši tika sadalītas balvas (gan jau kāds eņģelītis no augšas nokontrolēja), bet es laimēju bezmaksas masāžas nodarbības „Figura Line” studijā. Tā ir masāža, kas stimulē limfas plūsmu organismā, uzlabo procesus, vielmaiņu, ādas stāvokli, pašsajūtu. Uz to brīdi mani ļoti uztrauca mana ķermeņa aprises, jo pēc dēla dzimšanas nespēju atgūt iepriekšējās formas. „Figura Line” man palīdzēja to izdarīt ļoti īsā laikā, es neglābjami iemīlējos ruļļos! Un, kad nejauši izdzirdēju, ka iespējams pievienoties „Figura Line” komandai un atvērt savu studiju, kauliņi jau bija krituši.

 20141222124251-41387.jpg

- Kad un kā sāki savu biznesu?

Ja marts pagāja, izbaudot limfas plūsmas stimulācijas masāžu un iemīloties tajā, tad pārējie pavasara mēneši bija diezgan vētraini. Noteikti savu lomu nospēlēja sajūta, ka BKA tuvojas beigām, domas par atgriešanos darbā. Maijā man palika 25 un līdz ar šo ciparu atnāca arī personīgā krīze. Man vispār ir ļoti svarīgi attīstīties, iet uz priekšu. Ne tad, kad biju gaidībās, ne arī pēc dēla piedzimšanas es nepārtraucu mācības, apmeklēju dažādus kursus un seminārus. Un atgriešanās iepriekšējā darba vietā pēkšņi likās kā solis atpakaļ. Tie bija dziļi šaubu mēneši.

20141222124325-71201.jpg 

Svarīgs bija arī finansējuma jautājums – ar pašas līdzekļiem nepietika, un es vērsos VAS „Latvijas Attīstības finanšu institūcija Altum”. Pārdomāts biznesa plāns un ALTUM darbinieku atsaucība nodrošināja veiksmīgu sadarbību. Tā es septembrī nodibināju uzņēmumu un atvēru savu „Figura Line” studiju šī gada 13.decembrī IC „Bolero Shopping” (pie TC „Spice”), Lielirbes ielā 27, Rīgā.

 20141222124345-63509.jpg

- Kas ir tas, kas šajā procesā liek virzīties uz priekšu un meklēt arvien jaunas un jaunas idejas?

Pirmkārt jau mana mīlestība pret ruļļošanos! Uz savas ādas esmu pārliecinājusies gan par izmērāmiem rezultātiem, gan par ietekmi uz pašsajūtu. Pēc aicinājuma un specialitātes esmu mārketinga cilvēks un  vēl pirms gada nevarēju pat iedomāties, ka darbošos jomā, kas saistīta ar skaistumu un veselīgumu.

Otrkārt, man patīk dot. Tas ir kas vairāk par masāžu – es esmu līdzās saviem klientiem, palīdzot sasniegt kārotos rezultātus un justies labāk. Prieks cilvēku acīs par to ir vislabākais  atalgojums.

Treškārt, man ir mīļas un tuvas „Figura Line” vērtības – veselīgums, sabalansēts uzturs, dabiski procesi. Es esmu sajūsmā par to, ka organisms netiek ierobežots un tam nekas netiek atņemts – tieši otrādi, tiek stimulēti dabiskie attīrīšanās procesi. Es esmu sajūsmā par to, ka ruļļi un citi „Figura Line” produkti ir ražoti Latvijā.

20141222124421-27240.jpg 

- Vai Tev ir arī sava mājas lapa, kur aplūkot un iegādāties radītās lietas? Kur par tevi, taviem ražojumiem var uzzināt vairāk?

Visām „Figura Line” studiju tīklam ir kopīga mājaslapa www.figura-line.lv . Tajā ir atrodama informācija gan par limfas nozīmi, gan par pašu procedūru. Šobrīd ir 17 studijas visā Latvijā, bet jau pavisam drīz mūsu kļūs vairāk.

„Figura Line” ir arī savs internetveikals www.figuraline-shop.lv , kur iespējams iegādāties Latvijā ražotus uztura bagātinātājus Figura Line REFINE ar dabīgu sastāvu un sejas kopšanas līdzekļus.

Vairāk noteikti var uzzināt arī jebkurā no mūsu studijām.

 20141222124443-52853.jpg

- Kāpēc Tavu uzņēmumu sauc tieši šādi? Kā pie šāda nosaukuma nonāci?

Mana uzņēmuma nosaukums ir „Imagine” – tulkojumā no angļu valodas „Iedomājies”. Tas man ļoti daudz nozīmē un katru dienu atgādina par uzdrīkstēšanos sapņot. Šajos mēnešos, uzsākot savu uzņēmējdarbību, man bija sajūta, ka visa pasaule tiešām sadodas rokās, lai piepildītu manu sapni.

- Kā kopumā raksturotu to, ko radi tu? Varbūt ir kāds firmas moto?

„Figura Line” devīze ir „Veselīgs skaistums ikvienai!” Manuprāt, tas visprecīzāk raksturo to, ko mēs darām. Katra sieviete vēlas un var būt skaista, es redzu tam pierādījumus katru dienu. Es teiktu, ka es radu skaistumu un labsajūtu.

- Parunāsim par bērniem! Pastāsti par viņiem!

Manam dēlam Georgam ir pusotrs gads. Viņš ir pārsteidzoši drošs un patstāvīgs. Jau gandrīz kopš dzimšanas Georgs aktīvi piedalās manā sociālajā dzīvē – esam kopā gājuši gan uz lekcijām un eksāmeniem augstskolā, gan uz izstādēm un sapulcēm. Vienmēr sabiedrībā. Tajā pašā laikā cenšos dot viņam savu tuvumu tik daudz, cik vien iespējams. Slings bija mans palīgs Nr.1. Šobrīd Georgs diezgan daudz laika pavada ar vecvecākiem, septembrī uzsāks bērnudārza gaitas. Protams, šobrīd mazāk sanāk būt kopā, taču tagad kopābūšanas laiks ir kvalitatīvāks un mīļāks.

20141222124506-20811.jpg 

- Cik viegli vai cik grūti ir savienot darbu un biznesu ar ģimeni un ikdienu?

Vienmēr esmu teikusi: „Jo vairāk dari, jo vairāk izdari”. Man vienmēr ir bijis viegli savienot visu – darbu, ģimeni, mācības, mūziku un citas lietas. Laikam tā ir prasme, ko apguvu vēl skolas laikos – biju aktīva un vienmēr visur piedalījos. Uz skolu plkst. 7:00 un no skolas mājās ap astoņiem vakarā. Es nevaru mierīgi sēdēt mājās, man vajag kustību, aktivitātes, darbību.

- Vai Tu vari teikt,ka būšana par mammu ir iedvesmojusi Tevi lielām lietām?

Noteikti jā. Būšana par mammu vispār padara sievieti par visuvarošu. Tu iemācies pašaizliedzību, pacietību, rūpes, uzmanību. Tu proti samierināties ar daudzām lietām un skatīties uz notiekošo vienkāršāk. Tas ir svarīgi gan attiecībās ar ģimeni, gan biznesā.

20141222124551-86022.jpg 

- Ko tu ieteiktu citām mammām, kas rada, bet baidās nodot tālāk savus ražojumus un uzsākt savu biznesu? 

Sāciet. Varbūt ar mazumiņu, bet sāciet! Nebaidieties iet un jautāt. Mums apkārt ir daudz iespēju. Stāvot pie aizvērtām durvīm, pieklauvējiet – iespējams, Jums atvērs.

Uzdod savu jautājumu un laimē 3 bezmaksas masāžas-nodarbības „Figura Line” studijā Pleskodālē, (Lielirbes iela 27) I/C "Bolero Shopping", 2. stāvs.

JAUNS projekts: MAMMU bizness! Gaidām uzņēmīgo māmiņu pieteikumus!

Hobby Set dāvanu karte 20 EUR vērtībā katru nedēļu - KATRAI mammu biznesa intervijai!


20141202111131-14474.jpg

20141001142247-77050.jpg

www.hobbyset.lv

24. Dec 2014, 11:48 Vējš Matos

uzrakstiju e-pastu

24. Dec 2014, 00:06

emm. nezinu ko teikt.. tā kā esmu no Jūrmalas, tad man tieši bolero ir tuvāk. 😀

24. Dec 2014, 00:05 Vējš Matos

paldies Lauriņ 😀

inleila inleila 23. Dec 2014, 19:45

Cik liels finansials kapitaals apmeram ir vajadzigs, lai atveertu savu studiju?

23. Dec 2014, 01:42

Super, ka ir tik uzņēmīgas un darboties gribošas mammas.
1. kā Tu uzsāki sarunu ar Figura Line pārstāvjiem Latvijā?
2. Kā nonāci pie šādas izvēles?
3. un kāpēc tieši vēlējies atvert savu Fugura line studiju? kāpēc tieši figura line?

23. Dec 2014, 00:39

oho, nemaz nezināju, ka atvēri savu ruļļošanās studiju. atceros kad atdevu Tavam deļiņam drēbītes. 😀