Māmiņu seanss 13.maijā kinoteātrī “Kino Citadele”: KONKURSI, BALVAS, KINO BĒBĪŠIEM

Māmiņu seanss 13.maijā kinoteātrī “Kino Citadele”: KONKURSI, BALVAS, KINO BĒBĪŠIEM

12. May 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribot iepriecināt visas topošās un esošās māmiņas tuvojošajā Māmiņdienā, tiek piedāvāta relaksējoša atpūta no ikdienas skriešanas, bļaušanas un kņadas.

Īpašs seanss ar pieklusinātu skaņu un gaismu, pārtinamo virsmu, kas ļaus filmu izbaudīt visā tās garumā, ratiņu novietni un spēļu stūrīti auditorijas priekšā vismazākajiem apmeklētājiem, lai tie “ar vienu aci pieskatīti” varētu izklaidēties un ļautu māmiņām atpūsties.

Lai apmeklētājas justos vēl īpašākas un novērtētākas, šī seansa atbalstītāji būs parūpējušies par aizraujošiem konkursiem, noderīgām balvām un izglītojošām lekcijām tieši pirms filmas.

Māmiņu seansu atbalsta:

  • Milupa;
  • Mans mazais;
  • My Fitness;
  • Huggies;
  • BB Binnija;

Parasti Māmiņu seansi tiek rīkoti pasākuma Bērnu Rīts ietvaros – katru mēnesi viena nedēļas nogale, taču šajā reizē kinoteātris “Kino Citadele” grib izteikt īpašu komplimentu māmiņām tieši Māmiņdienā!

Sestdien, 13. maijā, kinoteātris piedāvā aizraujošu komēdiju “Kāda māte, tāda meita!

PĒRC BIĻETES ŠEIT->>> 

Par filmu:

Kāda māte, tāda meita! Komēdija, ko radījusi filmas "Siržu lauzēja – Parīzes padauza" režisore Noemi Saglio! 47 gadus vacā Mado (Žiljeta Binoša) dzīvo kopā ar meitu Avrilu. Viņas ir pavisam atšķirīgas, vienīgā kopīgā lieta ir tas, ka viņas vienlaicīgi ir stāvoklī. Kad Avrila savai mātei paziņo, ka gaida bērnu, Mado uzvedas kā izlutināts bērns un kategoriski atsakās pieņemt savu nākamo statusu "vecmāmiņa".

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Arī tēti, kino var skatīties, protams!

Bēbīšiem biļetes nav nepieciešamas!