Māmiņu seansi kinoteātrī “Kino Citadele” jau šajās brīvdienās!

Māmiņu seansi kinoteātrī “Kino Citadele” jau šajās brīvdienās!

25. Mar 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribot iepriecināt visas topošās un esošās māmiņas, tiek piedāvāta relaksējoša atpūtu no ikdienas skriešanas, bļaušanas un kņadas. Pēc vairāku gadu prombūtnes kinoteātrī “Kino Citadele” atgriežas Māmiņu seanss!

Īpašs seanss ar pieklusinātu skaņu un gaismu, pārtinamo virsmu, kas ļaus filmu izbaudīt visā tās garumā, ratiņu novietni un spēļu stūrīti auditorijas priekšā vismazākajiem apmeklētājiem, lai tie “ar vienu aci pieskatīti” varētu izklaidēties un ļautu māmiņām atpūsties.

Lai apmeklētājas justos vēl īpašākas un novērtētākas, šī seansa atbalstītāji būs parūpējušies par aizraujošiem konkursiem, noderīgām balvām un izglītojošām lekcijām tieši pirms filmas.

Māmiņu seansu atbalsta:

  • Milupa;
  • Mans mazais;
  • My Fitness;
  • Huggies;
  • BB Binnija;
  • L’oreal;
  • Chicco;

Ir padomāts arī par māmiņām, kurām ir lielākas atvasītes un māmiņu seansi tiek rīkoti pasākuma Bērnu Rīts ietvaros – katru mēnesi viena nedēļas nogale! 

20170320213625-19144.jpg

Sestdien, 25. martā, kinoteātris piedāvā gremdēties bērnības atmiņās un noskatīties fantāzijas filmu “Skaistule un Briesmonis”

20170320213424-41112.jpg

Par filmu:

Saniknotā Burve pārvērta Adamu atbaidošā briesmonī par to, ka viņš bija ļauns, rupjš un egoistisks. Lai noņemtu lāstu sev un savas pils kalpotājiem, viņam ir nepieciešams pilnīgi izmainīties - kļūt labsirdīgam, mīlēt un būt mīlētam. Pa to laiku, kādā attālā ciematā dzīvo daiļā Bella, kuras tēvs, nākot no gadatirgus nomaldās un nokļūst noburtajā pilī. Bellai nekas cits neatliek, kā doties tēvam palīgā un viņa pat nenojauš, ka tur viņu sagaida liktenīga tikšanās.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. Seansi 2D un 3D formātā.

 20170320213654-98417.jpg

Savukārt, svētdien, 26. martā, piedāvā noskatīties drāmu “Lauva” 

Par filmu:

Pazudis 5 gadu vecumā tūkstošiem kilometru attālumā no savām mājām un ģimenes, graustu iemītnieks Šeru pārcieš daudzas likstas, līdz viņu adoptē pāris no Austrālijas. Divdesmit piecus gadus vēlāk, apbruņojies vienīgi ar izpētes programmu Google Earth, Šeru ir gatavs atrast savu ģimeni, no kuras viņš tika šķirts bērnībā.

20170320213527-23353.jpg 

Es esmu uz šādiem seansiem gājusi un man šķiet,ka ir baigi forši,ka mazie var savā starpā dzīvoties, uzēst, ja nepieciešams, nomainīt autiņbiksītes vai pat pagulēt! Man parasti ir soma ar kādiem graužamiem našķiem, tā teikt- katram gadījumam!

mamma88 mamma88 22. Mar 2017, 23:31

Interesanto butu dzirdet atsauksmes no realas mammas par sadu pasakumu,jo pagaidam man vairak skiet,ka tur varety but neliels haosins del mazajiem berniem,bet varbut kludos.