Māmiņu kongresā varēsi nogaršot Lauvas tēju un uzzināt daudz jauna par tēju pasauli!

Māmiņu kongresā varēsi nogaršot Lauvas tēju un uzzināt daudz jauna par tēju pasauli!

01. Nov 2023, 14:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svinēsim Māmiņu kongresu ar veselīgu, kvalitatīvu tēju, kuras smaržu un garšas buķete bagātināta ar dabīgas izcelsmes piedevām!

Māmiņu kongresā 25. novembrī tev būs iespēja saņemt Lauvas tējas paraudziņus, aprunāties par dažādām rudens tējas receptēm un to pagatavošanu.

PĒRC BIĻETI UZ MĀMIŅU KONGRESU ŠEIT

 

Māmiņu Kongress ir pasākums, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus dalībnieku, vairāk nekā 50 dažādus speciālistus, teju visas vadošās māmiņu/bērnu preču un pakalpojumu kompānijas ar interesantiem un aizraujošiem stendiem, konsultācijām, dāvaniņām! 

Māmiņas kongresa laikā vecāki varēs piedalīties ārstu un citu speciālistu lekcijās par veselīgu gaidību laiku, veselīgu bērnību un veselīgām attiecībām ģimenē! Paralēli lekcijām visas dienas garumā bez maksas būs iespējams saņemt individuālās konsultācijas, satikt vecmātes, dūlas, fizioterapeitus, rehabilitologus, krūts zīdīšanas ekspertus un daudzus citus mātes un bērna veselības speciālistus dažādās meistarklasēs.

Māmiņu kongresā būsim sarūpējuši arī īpašu izklaides daļu mazākajiem apmeklētājiem, kā arī ikviens būs gaidīts lielajā ģimeņu Ziemassvētku tirdziņā!

PĒRC BIĻETI UZ MĀMIŅU KONGRESU ŠEIT