Māmiņu Klubs un Lindex aicina piedalīties FOTOprojektā "Mans ķermenis pēc dzemdībām"

19. Mar 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu klubs kopā ar zīmolu Lindex veido foto izstādi “Mans ķermenis pēc dzemdībām”, kurā atklāti, taču ar lielu mīlestību un cieņu iemūžināsim to, kādas zīmes slēpj sieviešu ķermenis pēc bērna iznēsāšanas. 

Ja esi mamma bērnam vecumā līdz 3 gadiem un jau kādu laiku cīnies ar sava ķermeņa pieņemšanu pēc bērna piedzimšanas, taču zini, ka vēlies pasaulei teikt “STOP - šis ir mans ķermenis un tikai man ir tiesības par to izteikties!", vēlies ar savu stāstu iedvesmot mammas, kuras piedzīvo līdzīgas sajūtas, tu esi īstā, kuru meklējam.

Izstādes mērķis: Atklāti runāt par sievietes ķermeni un cieņu pret to, par ko sabiedrība mēdz izteikt asas piezīmes, par to, ka ikviens sievietes ķermenis ir skaists, jo tas ir paveicis īpašu darbu - pasaulē laidis mazuli. Strijas un ādas krokas ir mūsu īpašās zīmes, kuras vienmēr glabās atmiņas par laiku, kad gaidījām savus bērnus. Projekta mērķis nekādā veidā nav saistīts ar sievietes ķermeni kā iekāres objektu, tam nav ne mazāko nolūku nest erotisku vēsti!

Izstādes izpildījums: Melnbaltas fotogrāfijas, kurās redzamas sievietes melnā apkšveļā un viņu bērni, kuri apskauj mammu, un ir līdzās kā pierādījums tam, ka bērni mammu mīl neatkarīgi no tā, kāds ir viņas ķermenis.

Projekta vēstniece: Paula Roze, bloga mrspaularoze.com autore, 2 bērnu mamma. Paula nebīstas atzīt, ka viņas vēdera ādā strijas ir atstājušas neizdzēšamas rētas, taču viņa audzina divus mīlestībā izlototus bērnus, un tas ir daudz svarīgāk. Paula būs viena no sievietēm, kura piedalīsies foto izstādes “Mans ķermenis pēc dzedmībām” tapšanā, atklājot savu nedrošību, iedrošinot cita mammas.

PIESAKI SAVU DALĪBU PROJEKTĀ!

Sūti pieteikuma vēstuli uz e-pastu fotosesija@maminuklubs.lv, pievieno fotogrāfiju, kurā esi redzama pilnā augumā.

Pieteikuma vēstulē pastāsti, kā jūties savā ķermenī, kāpēc vēlies dalīties ar savu stāstu un atbalstīt tūkstošiem sieviešu, kuras ik dienu lūkojas spogulī un nespēj sevi pieņemt, jo grūtniecība ķermenī atstājusi striju pēdas, vairāk ādas kroku vai kādu kilogramu, kas iespējams šķiet lieks, taču tas nemazina mammas nozīmi, jo mammas loma ir daudz svarīgāka par sabiedrības viedokli un attieksmi. 

Pieteikumus gaidīsim līdz šī gada 23.martam.

Ar izvēlētajām projekta dalībniecēm sazināsimies personīgi, tāpēc, lūdzu, neaizmirsti norādīt savu tālruņa numuru.

Foto taps studijā SKATE, fotogrāfe -  Ilze Kalniņa. Sievietes pirms fotosesijas tiks sapostas, to paveiks grima māksliniece un stiliste Jolanta Salaka.

DĀVANAS

Katra sieviete, kura piedalīsies šajā projektā, saņems dāvanu no mūsu draugiem un projekta atbalstītājiem - zīmola LINDEX -, kas jau daudzus gadus pasaulē iestājas par cieņpilnu attieksmi pret sievietes ķermeni. Tāpat foto izstādes dalībnieces saņems izstādes fotogrāfiju, kura būs brīnišķīgs atgādinājums par spēku un mīlestību, kuru mums atnesuši bērni.

Izstādes atklāšana - Māmiņdienā, 13.maijā!

Šajā dienā TV raidījumā “Māmiņu klubs” būs stāsts par foto izstādes tapšanu un to, kāpēc sabiedrība reizēm mēdz aizskaroši izteikties par sievietes ķermeni, kurš ir pasaulē laidis bērnu, aicinot aizdomāties par standartiem, kuros vēlamies ietilpt, un vārdiem, kuri spēj aizskart.

Mēs ticam, ka kopā spējam paveikt daudz!

Paldies liels par informāciju. 😉

Nav noteikums, ka jābūt apakšveļā. Var sūtīt gan apģērbā, gan apakšveļā bildes. Noteikti būtisks ir arī Jūsu stāsts!

manderina manderina 11. Mar 2018, 09:33

Ir rakstīts, ka jāsūtas bildes pilnā augumā. Bildēm jābūt apakšveļā vai ar drēbem. Vai tur ir kkāds noteikums?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 09. Mar 2018, 14:44

Svars noteikti nav noteicošais! Bieži tieši šīs svara izmaiņas rada izmaiņas, kāds izskatās ķermenis! Sūtiet bildes un pieteikumus!

mamma27 mamma27 08. Mar 2018, 14:14

Jauks projekts!Es ar varētu,lai arī mana problēma ir tieši pretēja-svara par maz!!!