Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM: kundalini jogas festivāls

Māmiņu Klubs Rīga Radio 94,5FM: kundalini jogas festivāls

16. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Plānojot vasaru kopā ar bērniem jau laikus, šodien Māmiņu Kluba radio raidījumā Rīga Radio 94,5 FM parunāsim par skaistu notikumu šajā vasarā - kundalini jogas festivālu.
 
20.-23. jūnijs solās būt interesants visiem tiem, kuri vēlas savā dzīvē pamēģināt ko jaunu - uzzināt, kas ir kundalini joga, kā tā uzrunā bērnus un palīdz viņu ikdienā. Šis bšu pirmais lielais kundalini jogas festivāls Latvijā, kurā viesosies skolotāji no dažādām valstīm, taču reizē ari pirmais, kurā aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem. Bērni kopā ar nometnes vadītājiem dosies ekspedīcijās, iepazīs vietējo dabu, vāks relikvijas un gatavos no tām mākslas darbus, muzicēs, t.sk ar pašu gatavotiem mūzikas instrumentiem, piedalīsies aizraujošās rotaļās un sporta spēlēs.

Nometnē pagatavotie darbiņi (piemēram, pašu apdrukāts t-krekls) būs lieliska piemiņa no aizraujošā vasaras piedzīvojuma.

Bērniem būs laiks arī brīvām, radošām rotaļām.

Diena noslēgsies ar leļļu izrādi (mazajiem) vai noslēguma spēli (lielajiem) un atvadu dziesmu.

Šovakar 18:00 Rīga Radio studijā viesosies viens no pasākuma rīkotājiem - Sandis Dūšelis, kas ir jogas centra "Miervidi" vadītājs. Mums būs iespēja uzzināt arī par saulgriežu svinībām - rituāliem un to kā mūsu tradīcijas satiekj ar austrumu tradīcijām.

Uz tikšanos radio viļņos!