Māmiņu klubs kā neatņemama dienas sastāvdaļa

15. Nov 2012, 10:32 nosiguldas nosiguldas

Agrākos labajos laikos mani vecāki rītu sagaidīja ar avīzi pie brokastu galda. Mūsu diena parasti sākas ar neta ziņām un jaunumiem.

Tā kā nesmēķēju un tapēc savas brīvās minūtes starp darba pienākumiem pavadu vietā, kur jūtos labi, kur varu atrast sev noderīgu informāciju. Varu pati padalīties pieredzē un palasīt citu pieredzi. Tā ir sava veida labā māja, kurā sanākam nepazīstamas sievietes, bet kļūstam par labām draudzenēm, kaut virtuāli , bet tomēr. Pats labākais, ka mūsu draudzība ir bez noteikumiem un pienākumiem.

Kā jau mājā var atrast jaukus labus sīkumus, ja pameklē, kas jau sen aizmirsti. Te ir gatavas pusdienas un vakariņas un svētku galda našķīši.

Tā kā neesmu mājsaimniece, kam ir daudz laika pavadīt pie plīts, ļoti labprāt paņemu kādu recepti, kas ir ātra un garšīga. Tā tagad mūsu mājā iecienīta recepte būs ingas kartupelīši ar sieru un sviestu un arī rupmaizes kārtojums bija sen zināma, bet vienkārši aizmirsta recepte. Sanāca ļoti laba un garšīga.

Ja nebūtu Taņas jaukās Medus kūkas receptes, tā arī domātu, ka tas ir grūti un sarežģīti.

Katra no mums mīl pārsteigumus un dāvanas un arī es neesmu izņēmums. Galu galā visas esam tikai sievietes. Ir dubults prieks un pārsteigums, kad pēc grūtas darba dienas atver māmiņu klubu un tur tevi gaida dāvana.

Un protams mēs visas esam arī māmiņas, un brīdī, kad mazulis saslimst uz brīdi iestājas tāda kā paralīze un tad, pēkšņi tu atrodi to padomu, kuru tu zināji, bet vienkārši biji aizmirsusi. Es nezinu labāku pretklepus sīrupu kā melnais rutks, kurā tiek ielikts medus, bet goda vārds par to biju aizmirsusi. Lēts un patiesi efektīvs.

Un tā piemērus varētu minēt daudz. Ar to gribēju teikt, ka jūtos te kā mājās un man tas patīk.

Jauku nedēļas nogali vēlot , ar mīļiem sveicieniem

no siguldas

Kurkuleens :) Kurkuleens :) 15. Nov 2012, 13:49

Mk arī ir mana neatliekama dienas daļa 😀

mamma27 mamma27 15. Nov 2012, 10:37

Labi pateikts. Pilnībā piekrītu ar mani ir tā pat.😀