Māmiņu Kluba mammas testē: Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ saules aizsargkrēms

Māmiņu Kluba mammas testē: Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ saules aizsargkrēms

10. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara ir klāt un aizvien vairāk laika pavadīsim laikā, tāpēc svarīgi padomāt par ādas aizsardzību no saules. Tas attiecas gan uz pieaugušajiem, gan, jo sevišķi, uz bērniem, jo viņu āda ir daudz plānāka nekā lielajiem, tātad, arī saules apdegums iegūstams daudz ātrāk.

Māmiņu Kluba ģimenes vasarai ir jau gatavas, jo saules aizsargkrēms jau sagatavots – somā ielikts Bioderma saules aizsargpieniņš bērniem Photoderm Kid SPF 50+, kas jau notestēts dzīvē, saņemot arī mammu atsauksmes.

Photoderm Kid SPF 50+ saules aisargpieniņš nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojumu apvienojumā ar pastiprinātu iekšēju bioloģisko aizsardzību. Tas aktivizē ādas dabiskās aizsargspējas un aizsargā šūnu DNS pret UV starojuma izraisīto bojājumu. Kas ļoti būtiski, izvēloties ādas kopšanas līdzekļus bērniem, Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ aizsargpieniņš ir hipoalerģisks, bez parabēniem un smaržvielām.

Kā atzīst mamma Liene, kuras ģimenē aug divi bērni, aizsargpieniņš ir ļoti vieglas tekstūras un tas viegli klājas, kam piekrīt arī Zane, kura izceļ ļoti svarīgu apstākli – saules aizsargpieniņš ir bez aromāta, kas ir ļoti labi, jo cilvēkiem aromātu gaumes ir ļoti dažādas. Viņa arī Māmiņu Klubam pastāstīja, ka bērniem ļoti paticis tas, ka Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ ir gaiši zilā krāsā, tāpēc bērni paši lūdz uzklāt “zilo krēmiņu”, kas pēc uzklāšanas uz ādas paliek balts. Viņas teiktajam pievienojas Liene, pastāstot, ka tieši krēma krāsa ļoti labi palīdz saprast, uz kurām ādas vietām krēms jau ir uzklāts, tā neaizmirstot nevienu ķermeņa daļu un nepakļaujot bērnus saules apdegumam.

Māmiņa Nellija, kuras ģimenē aug divgadnieks un piecus mēnešus vecs mazulis, stāsta, ka viņa izvēlas Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ aizsargpieniņu, jo tas labi iesūcas ādā un tā nekļūst eļļaina. “Ejot uz pludmali tas ir ļoti svarīgi, jo nevienam nepatīk, ka eļļainajai ādai pielīp smiltis,” stāsta Nellija, piebilstot, ka izmantotais aizsargpieniņš ādu padara maigāku. Kā saka māmiņa Žanna, noteikti nevajag bīties no aizsarpieniņa zilās krāsas, jo tas ātri un viegli iesūcas ādā, nesmērējot drēbes.

Rūpējoties par savu bērnu ādu, mammas neaizmirst arī par savējo, atzīstot, ka Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ aizsargpieniņu izmanto arī pašas, jo tas ir kvalitatīvs produkts, kas piemērots lietošanai visai ģimenei. 

“Mani bērni dzīvojoties saulē neapdega, sarkans nekļuva pat degungals,” stāsta Zane, raksturojot Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ aizsargpieniņu, kam pievienojas arī Monta, kura atklāj, ka viņas mazulim pēc pastaigas iepriekš bijuši sarkani vaigi, taču, izmantojot šo aizsargpieniņu, tie tādi vairs nekļūst.