Māmiņu Kluba māmiņas testē Floradix

02. Dec 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik pa laikam, šeit Māmiņu klubā ir māmiņas, kas izmanto iespēju pamēģināt dažādus produktus, ko Māmiņu klubā piedāvā tā draugi un vēl lielāks prieks par to, ka ir māmiņas, kas labprāt dalās ar saviem pieredzes stāstiem par to – kas ir paticis un ko ieteiktu citām māmiņām pēc šo lietu izmēģināšanas un lietošanas.

Par uztura bagātinātāju – FLORADIX esam runājušas arī iepriekš gan ar speciālistiem, gan produkta pārstāvjiem, taču šodien – mammas dalīsies savos iespaidos lietojot Floradix preperātus savā ģimenē.

Testē daudzbērnu māmiņa Inga un daudzbērnu māmiņa Andra, kas nu ir jau arī vecmāmiņa

Izmēģināti - Floradix dzelzs, Floradix Kindervital un Floradix Multivitamīnu komplekss.

Secinājumi:

Andras ģimenē vīrusi ir pagājuši garām, lietojot Floradix Multivitamīnu kompleksu, savukārt Ingai ir jau 3 gadu sena vēsture saistībā ar Floradix, kad māmiņa sākusi dot vecākajiem bērniem imūnsistēmas veicināšanai Floradix Kindervital. Tā kā vienai no meitiņam konstatēts dzelzs trūkums organismā, tad māmiņa kopā ar meitiņu lietojusi Floradix dzelzi, savukārt, vecākie bērni lietojuši Floradix Kindervital.

Māmiņas Ingas meitiņai Andretai pēc Floradix dzelzs kursa izlietošanas ir arī uzlabojumi, kas ir objektīvi, jo ir veiktas pat asins analīzes, lai pārbaudītu izmaiņas saistībā ar dzelzs līmeni asinīs.

Garšu gan māmiņa Inga, gan Andra vērtē Floradix produktiem kā pat ļoti patīkamu. Vienīgais, ko saskata kā mīnusu ir tas, ka tieši dzelzs preparāts ir jālieto no rīta pusstundu pirms ēšanas, un visiem zināms, ka nereti māmiņām savu dienas pirmo ēdienreizi ir grūtāk ieplānot.

Andra uzsvēra, ka dzelzs preparāti patiešām nereti grūtniecības laikā ir jālieto, un tas, kas mammām nav visai patīkami, ir tieši preparāta garša, bet šoreiz tā nav pievīlusi. Garšu māmiņa salīdzina ar biezsulas garšu. Šajā reizē testēti Multivitamīni kopā ar ģimenes jaunāko, septiņgadīgo meitiņu. Māmiņa atzinīgi vērtē ne vien garšu, bet arī pašu Floradix vitamīnu pielietojumu un to, ka Māmiņu Klubā ir visai plaša informācija, kas pieejama saistībā ar vitamīniem. Galu galā, tieši tā ir iespējams neapmaldīties plašajā vitamīnu klāstā. Vēl kā pluss tiek minēts tas, ka bērniem šādu vitamīnu lietošana nav bijusi ik dienu jāatgādina, tas darīts labprātīgi un ar prieku.

Uzlabojumi bijuši gan māmiņas Ingas ģimenē, gan arī Andras ģimenē, kas uzsver, ka jebkura lieta, kas uzlabo veselības stāvokli, uzlabo arī emocionālo stāvokli un garastāvokli. Viņas jaunākajam bērnam - pirmklasniecei šajā rudenī, lietojot Floradix multivitamīnus izdevies mazliet saskarties ar saslimšanu tikai vienu reizi. Savukārt, Inga atzīst, ka priekš lielākas ģimenes Kindervital vitamīnam gribētos lielāku iepakojumu, jo uz 3 lielajiem bērniem 250ml iepakojums iztērēts nepilnās 5 dienās. Bet arī viņa atzīst, ka bērni šajā laikā nav slimojuši, kaut gan saslimšanas ir riņķojušas visapkārt - gan bērnudārzā, gan skolā.

Māmiņas uzsver, ja reiz 3 gadus pēc kārtas lietoti Floradix produkti, tātad - bērni to novērtē, garša ir ļoti laba, uzlabojumi ir acīmredzami, sastāvs ir dabīgs, tātad tā jau ir laba kvalitātes zīme. Attiecīgi, abas testētājas iesaka izmēģināt Floradix arī citiem!

Māmiņu Klubs

20151019084900-53810.jpg

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

 InternetAptieka.lv 

20151020144302-25288.jpg