Māmiņu kluba fizioterapeite Kristīne Asonova palīdz misijas "Pakāpieni" Bēbīšu mājas mazuļiem

Māmiņu kluba fizioterapeite Kristīne Asonova palīdz misijas "Pakāpieni" Bēbīšu mājas mazuļiem

26. Mar 2018, 23:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas bija parasts darbadienas rīts. Māmiņu klubā daudz sarunu un smieklu. Topošās un jaunās māmiņas ieradušās Vecāku skolā, lai mācītos, klausītos, būtu kopā un dalītos, tomēr noskaņojums šodien bija nedaudz savādāks.

Māmiņu kluba komanda gatavojās vienam no šī gada labajiem darbiem. Mazam, bet ārkārtīgi īpašam.

Māmiņu kluba Vecāku skolas fizioterapete Kristīne Asonova ērti iekārtojusies uz biroja grīdas, šķiet nemaz nemana to, kas notiek apkārt, jo ir laiks sakārtot lietas, kas sarūpētas misijas Pakāpieni Bēbīšu mājas pavisam mazajiem.

20180326233044-96931.jpg

Kristīne Bēbīšu mājas meitenes iepazina jau decembrī, kad kopā ar filmēšanas komandu devās uz Tukumu, lai labdarības akcijas ietvaros sniegtu meitenēm psiholoģisku atbalstu un palīdzētu saprast - kāpēc ir svarīgi parūpēties par mazulīti, ievērojot pareizus aprūpes principus!

20180326232009-60682.jpg

Šoreiz, kā toreiz apsolījām gan Bēbīšu mājas meitenēm, gan "mammai" Agnese Brēķe, devāmies uz Tukumu, lai vienu no istabiņām iekārtotu kā īpaši draudzīgu bērniem. Balstoties uz Piklera metodi, balstoties uz mazulīšu attīstības īpatnībām un nepieciešamību dzīves pirmos mēnešus pavadīt sev piemērotā vidē!

Kristīne šim uzdevumam piegāja ar īpašu vērību un uzmanību un ne tikai pastāstīja, kas mazajiem nepieciešams, bet ļoti daudzas no rotaļlietām sarūpēja un iegādājās pati. 

Tāpat ar padomiem un ieteikumiem dalījās arī fizioterapeite Klaudija Hēla, kura ik dienas gan Māmiņu klubs, gan Klaudijas Hēlas pieskatīšanas grupā, rūpējas, lai mazulīši šajā, savā dzīves sākumā saņemtu cieņpilnu attieksmi un daudz, daudz mīlestības.

Meklē Māmiņu kluba Labdarības fonda facebook lapu un esi kopā ar mums! 

Par mazo darbu lielajām iespējām

Par to kā Māmiņu klubs Labdarības fonds veicās Tukumā, kā istabiņa, kura līdz tam vairāk tika izmantota kā vieta, kur nolikt dažādas mantas, kļuva par mazulīšiem un to attīstībai piemērotu, skaties Māmiņu klubsTV raidījumā jau šajā svētdienā - kanālā STV.

Raidījuma sākums - 9:30

Māmiņu klubs, 2018