Māmiņu Kluba dzemdību kursu apmeklētāji novembrī un decembrī dāvaniņās saņem Dr.Haushka kosmētiku!

Māmiņu Kluba dzemdību kursu apmeklētāji novembrī un decembrī dāvaniņās saņem Dr.Haushka kosmētiku!

03. Dec 2014, 16:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dr. Hauschka uzsāk sadarbību ar "Māmiņu kluba" vecāku skolu!

Tas ir vienreizējs piedzīvojums, kad grūtniecības laikā māte un bērns izveido šo ne ar ko nesalīdzināmo saikni – kā garīgi emocionālo, tā ķermenisko. Deviņos grūtniecības mēnešos mātes organisms noregulējas tā, lai varētu optimāli apgādāt augošo bērnu. Šajā laikā var mainīties āda, vielmaiņa un visa ķermeņa sajūtas, tāpēc nepieciešams īpašs atbalsts.

Dr. Hauschka vēlas katrai jaunajai māmiņai sniegt iespēju ielūkojies Dr. Hauschka produktu pasaulē, ar pieskāriena maģiju uzmundrināt, nomierināt vai līdzsvarot sevi un savu ādu ar Dr. Hauschka ķermeņa kopšanas produktiem lietošanai mājās. Katrai māmiņai īpaši sagatavotais, nesteidzīgais rituāls ļaus mājas apstākļos veltīt laiku sev un savas iekšējas pasaules harmonizēšanai grūtniecības laikā vai pēc dzemdībām. Sniedzot rūpes savai ādai, Tu varēsi izjust īpašu mieru un klusumu!

Par "Māmiņu kluba" vecāku skolu uzzini vairāk šeit->>>

20150108113439-31035.jpg

Dr. Hauschka komplekts ķermeņa ādas kopšanai! 

  • Uzmundrinoša citronu-citronzāles vannas esence

Enerģijas atgūšanai un svaigumam. Saulē nobriedušu citronu svaigais aromāts savienojumā ar eksotisko citronzāli veido vieglu un dzīvespriecīgu noskaņu. Vannas esences sastāvā ir ādu maigi kopjošā saulespuķu eļļa, kā arī tonizējošie citrons un citronzāle. Sāciet dienu ar jaunu enerģiju.

Lietošana: zem tekoša ūdens pievienojiet vannai sev vēlamo daudzumu vannas esenci.

  • Barojoša rožu vannas esence

Harmonizē un aizsargā. Rožūdens, rožu ēteriskā eļļa un rožu ziedlapiņu ekstrakts sniedz vannai pārsteidzošu daudzpusību: no maiguma un jutekliskuma līdz pat cildenumam. Harmonizējošā piedeva vannai nomierina garu, vienlaikus sniedz patīkamu možuma sajūtu visam ķermenim. Mandeļu un jojobas eļļa padara ādu maigu un zīdaini gludu.

Lietošana: zem tekoša ūdens pievienojiet vannai sev vēlamo daudzumu vannas esenci.

  • Nomierinoša sfagnu sūnu-lavandas vannas esence

Relaksācijai un ādas aizsardzībai. Smalki veidotās kompozīcijas sastāvā ir zirgkastaņas un kosas ekstrakti, bet tās pamatu veido sfagnu ekstrakts, kurš izgatavots pēc īpašas ritmiskās metodes. Esence kombinācijā ar siltu ūdeni sniedz aptverošu aizsardzību. Mandeļu un avokado eļļa vienlaikus maigi kopj ādu.

Lietošana: zem tekoša ūdens pievienojiet vannai sev vēlamo daudzumu vannas esenci. 

  • Remdējoša mandeļu vannas esence

Maigam remdinājumam. Smaržo pēc marcipāna vai drīzāk pēc ziediem un augļiem Vidusjūras pavasarī? To visu jums sniegs vannas esence. Tā vien šķiet, ka daudzslāņainais aromāts mainās ik brīdi, sūtot jūs aizvien jaunu piedzīvojumu atklāšanā. Izbaudiet mandeļu eļļas saldo aromātu, kas smalki piekļaujas jūsu ādai. Izbaudiet īpašus brīžus ar Mandeļu vannas esenci.

Lietošana: zem tekoša ūdens pievienojiet vannai sev vēlamo daudzumu vannas esenci.

 

Dr. Hauschka komplekts ķermeņa ādas kopšanai!

  • Mitrinošs roku krēms

Aizsargājoša kopšana. Ar roku krēmu rokas tiek lutinātas un koptas katru dienu. Vitalizējošās kalanhojas, vērtīgo augu eļļu un altejas saknes kompozīcija regulē ādas mitrumu un ātri iesūcas ādā. Pat raupjas un sasprēgājušas rokas kļūst atkal maigas un mīkstas.

Lietošana: pēc vajadzības uzklājiet roku krēmu uz rokām vairākas reizes dienā. Roku krēms ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainas pēdas. Arī raupji elkoņi atkal kļūs gludi.

  • Barojošs rožu ķermeņa krēms

Harmonizē un aizsargā. Krēms lutina ar bagātīgo rožu aromātu, sniedz siltumu un aizsardzību. Ātri iesūcas ādā, veicina tās pašatjaunošanos un aizsargā to. Piemērots zīdaiņu un bērnu ādas kopšanai. Sastāvā: rožu vasks, rožu ēteriskā eļļa, rožu ziedlapiņu ekstrakts – mitrina un aizsargā ādu. Šī sviests, mandeļu un jojoba eļļas – padara ādu gludu un samtaini maigu.

Lietošana: uzklājiet un vienmērīgi iemasējiet ādā.

  • Mitrinošs ķermeņa pieniņš ar aivu

Atsvaidzina un uzmundrina. Pieniņš atvēsina, nomierina un atjauno ādu. Ātri iesūcas ādā. Padara ādu gludu un zīdaini maigu. Sastāvā: aivas sēklu eļļa – veicina ādas pašatjaunošanos, regulē mitruma līmeni ādā. Jojobas, olīveļļa un aivas sēklu eļļa – mitrina ādu. Dzeloņplūme un salvija – atjauno un nostiprina ādu. Āda ir gluda, elastīga un zīdaini maiga.

Lietošana: uzklājiet un vienmērīgi iemasējiet ādā.

  • Nomierinoša lavandas-sandalkoka dušas želeja

Relaksācijai un līdzsvaram. Miers un līdzsvars, kas patīkami atsvaidzina – izsmalcināti niansētā lavandas ziedu smarža duetā ar silto Austrālijas sandalkoka aromātu. Aivas sēkliņu ekstrakts kopā ar augu izcelsmes mazgājošām vielām tīra ādu īpaši maigi. Augstvērtīgās eļļas piešķir ādai brīnišķīgi koptu sajūtu.

Lietošana: uzklājiet dušas želeju uz mitras ādas, pēc tam kārtīgi noskalojiet.

  • Barojoša rožu ķermeņa eļļa

Harmonizē un aizsargā. Ir brīži, kad āda ilgojas pēc harmonizējošas un nostiprinošas ādas kopšanas. Tādos mirkļos lietojiet Barojošu rožu ķermeņa eļļu ar Damaskas rožu ekstraktu. Rožu ēteriskā eļļa nomierina un aizsargā jutīgu ķermeņa ādu. Jojoba eļļa padara ādu gludu un zīdaini maigu. Sastāvā: Damaskas roze kopā ar saulespuķu eļļu ir apvienotas

izmantojot ritmizēto metodi, kad maisījums tiek uzsildīts līdz 37 °C – cilvēka ķermeņa temperatūrai. Sastāvdaļas tiek rūpīgi maisītas no rīta un vakarā, lai visas augu aktīvās vielas tiktu pārnestas uz eļļu.

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet un iemasējiet ādā. Iesakām lietot uz mitras ādas pēc dušas vai vannas, tā ātri iesūksies ādā un ilgstoši saglabās mitrumu.

  • Uzmundrinoša citronu-citronzāles ķermeņa eļļa

Nostiprina un atsvaidzina. Atmodiniet garu un prātu ar uzmudrinošo ķermeņa ādas kopšanas līdzekli. Uzmundrinošā citronu-citronzāles ķermeņa eļļa nostiprina ķermeņa ādu un ķermeņa kontūras, atsvaidzinošā smarža uzmundrina. Sastāvā: citronzāles lapas, āmulis, kosa, citronu miziņa ar saulespuķu eļļu. Visas sastāvdaļas apvienotas izmantojot ritmizēto metodi, kad maisījums tiek uzsildīts līdz 37 °C – cilvēka ķermeņa temperatūrai. Sastāvdaļas tiek rūpīgi maisītas no rīta un vakarā, lai visas augu aktīvās vielas tiktu pārnestas uz eļļu.

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet un iemasējiet ādā. Iesakām lietot uz mitras ādas, pēc dušas vai vannas, tā ātri iesūksies ādā un ilgstoši saglabās mitrumu.


 

Dr. Hauschka tirdzniecības vietas:

  • U/V STOCKMANN, 13. janvāra iela 8, Rīga;
  • EKO VEIKALI BIOTĒKA:

           Biotēka, Šķūņu iela 12/14, Rīga;

           Biotēka, t.c. Sky&More 1. stāvā, Duntes iela 19a, Rīga;

           Biotēka, t.c. Spice home 1. stāvā, Jaunmoku iela 13, Rīga;

           Biotēka, Sky, K. Ulmaņa gatve 122, Rīga;

           Biotēka, Kr. Barona iela 24/26, Rīga;

           Biotēka, t.c. Mols, Krasta iela 46, Rīga;

           Biotēka, Brīvības gatve 356, Rīga;

           Biotēka, t.c. Olimpia, Āzenes iela 5, Rīga;

           Biotēka Ekostudija, Cēsu iela 12, Rīga.

 

Pie Dr. Hauschka sertificētiem kosmetologiem: 

•  Gundega Ratkevica - skaistumkopšanas salons Elidian, Kalpaka bulvāris 7, Rīga,

    tālr.: +371 29166561;

•  Sarmīte Kalniņa un Inga Zālamane – skaistumkopšanas salons Belezza, 13. Janvāra    

    iela 21, Rīga, tālr.: +371 29264466 un +371 26449608;

•   Kristīne Tropa – skaistumkopšanas salons Loka, Rīgas iela 53, Salaspils,

    tālr: +371 67944300, mob. tālr.: +371 26385879;

•   Daina Lase – doktorāts Mārtiņroze, Mārupes iela 22, Rīga, tālr.:  +371 29128610. 

TU ESI SKAISTA! DABISKA!

20141128161307-16084.jpg