"Māmiņu brokastis" –aizraujošs pasākumu cikls jaunajām un topošajām māmiņām

"Māmiņu brokastis" –aizraujošs pasākumu cikls jaunajām un topošajām māmiņām

08. Mar 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar brokastu pasākumu 8. marta priekšpusdienā aizsāksies atraktīvs un izglītojošs ikmēneša lekciju cikls jaunajām un topošajām māmiņām «Māmiņu Brokastis». Turpmāk katra mēneša sākumā ikviena interesente būs laipni gaidīta tirdzniecības centrā Spice Home, lai bez maksas klausītos lekcijas par tādām aktuālām tēmām, kā bērnu audzināšana, pareizs uzturs un ēšanas paradumi, jaunākās tehnoloģijas, produkti un pakalpojumi māmiņām un bērniem, aprunātos ar pieredzējušiem speciālistiem, piedalītos konkursos un radošajās darbnīcās.

Ikviena mazuļa ienākšana ģimenē ir ne vien skaists mirklis, bet arī liela atbildība. Vēloties palīdzēt topošajām un jaunajām māmiņām labāk sagatavoties bērniņa pirmajiem dzīves gadiem, Spice, Māmiņu Kluba Vecāku skola un Cilmes šūnu banka turpmāk pulcēs māmiņas informatīvi bagātīgos, tematiskos bezmaksas socializācijas pasākumos.

Pirmais Māmiņu Brokastu pasākums ar nosaukumu «Pozitīvs dzīves sākums» norisināsies jau 8.martā no pulksten 11:00 līdz 14:00 Spice Home otrajā stāvā. Tajā Māmiņu Kluba populārā fizioterapeite Klaudija Hēla stāstīs, kā pozitīvi iesākt bērniņa dzīvi, kā nest, ģērbt, ēdināt un komunicēt ar mazuli, lai viņš šajā pasaulē justos drošībā un mīlēts. Lektore arī stāstīs par rotaļāšanos ar bērnu un pamācīs, kā sekot līdzi viņa fiziskajai un emocionālajai attīstībai. Paralēli notiks arī  Māmiņu Kluba fizioterapeites Kristīnes Asonovas nodarbība par bērniņa attīstības posmiem un rotaļāšanos krievu valodā.

Dr. Biol. Artūrs Ābols un Dr. Inese Bolmane saistošā un saprotamā veidā stāstīs par cilmes šūnām – par to saglabāšanu, jaunākajiem atklājumiem, kā cilmes šūnas izmantot atjaunojošā terapijā, un par nākotnes gaidāmajām iespējām.

Viena no atzītākajām ekspertēm mazuļa pūriņa veidošanā daktere Irēna Putniņa palīdzēs māmiņām saprast, ko likt dzemdību somā, un kā parūpēties, lai mazulim nekā netrūktu, atbraucot mājās no dzemdību nama.

Vēl Lido uztura speciāliste Alise Kindzule pārrunās bērnu pārtikas izvēli, bet stiliste Laura Valuta demonstrēs, kā māmiņām lieliski izskatīties laikā, kad bērniņš prasa simtprocentīgu uzmanību.

Pirmās Māmiņu Brokastis atklās populārais četru meitu tētis un raidījumu vadītājs Armands Simsons, bet īpaši Sieviešu dienā māmiņas sveiks dziedātājs Markus Riva.

Māmiņas, kuras nevarēs ierasties tirdzniecības centrā, svarīgākos notikumus varēs vērot attālināti Spice Facebook tiešraidē. Savukārt klātesošajām būs iespēja darboties māmiņu radošajā darbnīcā, kopā ar Māmiņu Kluba aizrautīgajām meitenēm izgatavojot knupīša turētāju mazulim un mīļas apsveikumu kartiņas. Dalībnieces arī varēs pieteikties raidījuma «Ievas pārvērtības» atlasei.

Paralēli lekcijām darbosies dažādi aktivitāšu punkti sadarbībā ar Spice un Spice Home veikaliem un sadarbības partneriem - Benu Aptieka, Kolonna Day SPA, Lindex, L’Occitane, Mothercare, Stenders, Luminor, Hipp, Philips Avent, Neptunas, Pure Chocolate, Es mīlu kafiju , Hanzas maiznīca, Debenhams un Čili pica.

Publicitātes nolūkiem pasākums tiks fotografēts un filmēts.