Māmiņas Elīnas pieredze: Galvas ādas, matu atveseļošanas process pie friziera

27. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzas no mums allaž sapņo par kupliem, vai tieši otrādi - plānākiem matiem. Par taisniem vai vijīgiem matiem. Un galvenokārt - mēs sapņojam par veselīgiem, mirdzošiem matiem. Tāpat arī mūsu aktīvā Māmiņu Kluba māmiņa Elīna, kurai bija pastiprināta matu izkrišana, matu lūšana kopš otrās meitiņas dzimšanas. Arī grūtniecības laikā viņai bija problēmas ar matu veselības stāvokli, kad parādījās pat sirmie mati. Devāmies kopā pie friziera Kristiāna Spaliņa, Nioxin un Wella Professionals trenera, skolas - studijas "Create in Riga" pasniedzēja, lai saprastu, ko tad tālāk iesākt ar Elīnas matiem. Un jā, tas vēl nav viss! Ļāvāmies ne tikai sarunai ar šo speciālistu, bet Elīnai tika veikta arī matu un galvas ādas stāvokļa uzlabošanas procedūra!

Kas Elīnai tika darīts?

1. Matu un galvas ādas stāvokļa diagnostika tiek veikta ar Nioskopu - speciāla aparāta palīdzību, iespējams apskatīt galvas ādu 240 reižu palielinājumā, kā arī piemērota viena no 6 Nioxin matu un galvas ādas kopšanas sistēmām mājās, Elīnas gadījumā tā būs NR. 5

2. Pēc rūpīgas matu un galvas ādas stāvokļa izpētes Elīnai tika veikta dermobrāzijas procedūra, kas maigi noloba atmirušos galvas ādas audus, atjaunojot to, un stiprinot matus,  attīra matu folikulus un āda tiktu sagatavota Nioxin mājas produktu lietošanai

3. Pēc 10 minūtēm mati kārtīgi jāizskalo un jāizmazgā ar Nioxin šampūnu, kas veic galvas ādas attīrīšanu un sagatavošanu „jaunai dzīvei”.

4.Pēc tam jāizmanto Nioxin balzams, kas optimizē kutikulas darbību, uzlabo matu vispārējo stāvokli, tiek paceltas arī matu saknītes.

5. Pēc matu mazgāšanas un balzāma jau krēslā tiek lietots trešais līdzeklis galvas ādas kopšanai - kosmētisks līdzeklis, kas satur antioksidantus un augu ekstraktus, kuri palīdz nodrošināt atsvaidzinātu galvas ādu.

Ar vienu reizi milzīgs efekts nav iespējams, jo, kā atzīst arī pats frizieris, Kristiāns Spaliņš, brīnumi nenotiek, bet Nioxin ir tas, kas ilglaicīgāk iedarbojas.

Dermobrāzijas procedūra ir tā, kas aktīvi atsvaidzina galvas ādu, palīdz sagatavot to turpmākajai kopšanai, tāpēc Elīnai pēc tam tika mazgāti mati un apstrādāti ar trītmentu – aktīvo antioksidantu, kas iedarbojas pret apkārtējās vides ietekmi.

Ko saka pati Elīna par procedūru?

Elīna: „Nekrīt mati vairs tik daudz vairāk ārā, vismaz par trešdaļu mazāk matu izkrīt. Un pašai man efekts patīk. Ir laiks sev, ir laiks bērnam. Kad kāds bērnu pieskata vai bērniņš guļ, jāatrod laiks priekš sevis.”

„Brīnumu pasaulē nav, ir dažādas izstrādes, un šī procedūra jāatkārto vienu reizi mēnesī apmēram pusgada – gada garumā, lai iegūtu maksimālo efektu. Bet, lietojot Nioxin atšķirība ir jau pēc 2-3 nedēļām.”paskaidro Kristians Spaliņš.

Elīna: „Es vairāk varu balstīties uz izjūtām, un ir sajūta, ka kaut kas notiek ar maniem matiem, un to var redzēt arī katru reizi pēc nākošās mazgāšanas. Esmu 3 reizes jau izmēģinājusi Nioxin, rezultāts nav uzreiz liels, bet viss ir redzams jau tagad.”

ATCERIETIES: Demobrāzija tiek veikta tikai salonā, mājas apstākļos to nevar veikt, jo produkts ir pietiekoši aktīvs.

Māmiņu Klubs

ONLINE TV konsultācija ar frizieri un matu speciālisti

Tiešraidi  piedāvā

20130906123631-12819.jpg