Māmiņa staro: "elektrības treniņš" jeb muskuļu miostimulācija

21. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoreiz rubrikas MĀMIŅA STARO ietvaros dosimies izmēģināt muskuļu miostimulāciju, kas ļauj intensīvi nodarbināt  vairākas muskuļu grupas vienlaikus, turklāt ļauj ietaupīt laiku.

Konsultē Ina Jevstigņejeva, www.fit20ems.lv vadītāja.

Fit20 – tās ir sporta un veselības nostiprināšanas studijas tiem, kuri taupa laiku, kuri novērtē individuālu pieeju un personīgā trenera padomus, kuri vēlas ātri un efektīvi sasniegt izvirzīto mērķi. Tikai 20 minūtes nedēļā un Jūs sasniegsiet lieliskus rezultātus – uzlabosies vispārējā pašsajūta, veidosies stiprs un skaists ķermenis. Fit20 ir pirmās un vienīgās specializētās EMS sporta un veselības nostiprināšanas studijas Latvijā un Lietuvā, kurās treniņi notiek, izmantojot mūsdienīgu metodi, kas pasaulē sasniegusi lielu popularitāti - muskuļu miostimulāciju (EMS).

Šī metode ļauj vingrināt vairākas muskuļu grupas vienlaikus daudz intensīvāk, nekā tas ir iespējams ierastā treniņa laikā. Tāpēc viens treniņš ilgst 40-50 minūtes ieskaitot EMS masāžu. Tā laikā tiek sasniegtas dziļi esošas muskuļu grupas, kuras aktivizēt ierastā treniņa laikā ir ļoti grūti vai pat nav iespējams. Treniņa laikā ķermenis tiek aktivizēts, tāpēc vienlaicīgi tiek uzņemti jauni spēki. Tā ir studija, kura, tiecoties pēc lieliskiem rezultātiem, ļauj optimāli izmantot jūsu laiku.

Seko līdzi arī Māmiņu Kluba mammām maminuklubs.lv, kuras pašreiz iegūst sapņu augumu šajās nodarbībās!